VARTEKS: Dreven, Šimek, Tkalčić, Punčec, Golubar, Brezovec, Jagačić (od 86. Conjar), Škvorc, Mumlek, Mujanović (od 82. Vuk), Smrekar (od 76. Hojski)

Trener: Dražen Besek

SLAVEN BELUPO: Pelin, Csizmadia, Kokalović, Rogulj (od 46. Vručina), Maras, Šafarić (od 80. Jurić), Posavec, Papa, Delić, Vojnović, Poredski (od 63. Tepurić)

Trener: Zlatko Dalić

Sudac: Igora Pristovnk (Zagreb). Pomoćnici: Saša Tomić (Zagreb), Alen Gerek (Zabok). Delegat: Vlado Šobota (Zagreb)

Strijelci:

Žuti kartoni: Jagačić, Šimek, Golubar, Škvorc (Varteks), Vojnović, Maras, Vručina (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 500.

Izvješće:

Gusta magla spustila se na Varaždin, tako da je malo nedostajalo da utakmica između Varteksa i Slavena Belupa bude odgođena. No, sudac Igor Pristovnik iz Zagreba ipak je odlučio da se susret odigra, iako je s tribina varaždinskog stadiona vrlo teško bilo pratiti akcije jedne i druge momčadi.
Prvu prigodu imao je Slaven Belupo u 12. minuti kada je Papa ubacio loptu pred vrata domaćina, koju je Vojnović s nekoliko metara poslao iznad grede. Varteksovci su priprijetili nekoliko minuta kasnije, ali je obrana farmaceuta otklonila opasnost.
U 43. minuti najbolja prigoda za vodstvo Slavena Belupa. Delić je prošao lijevom stranom obrane Varaždinaca, vrlo dobro pronašao Posavca u kaznenom prostoru domaćina koji nije najbolje reagirao i domaćini su loptu izbacili izvan travnjaka.
U nastavku utakmice Vojnović je imao dvije vrlo dobre prigode. Prvu je propustio u 57. a drugu u 60. minuti. Minutu kasnije Vručina je ušao u kazneni prostor Varteksa, ali je u dobroj prigodi izgubio loptu. Ostaje dvojbena situacija u 64. minuti kada je Vručina srušen u kaznenom prostoru Varteksa, ali sudac Pristovnik nije dosudio najstrožu kaznu.
U posljednjoj minuti Vručina je izveo slobodni udarac, ali je Dreven bio na mjestu.
Slaven Belupo i Varteks opet će se sastati u utorak u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa na koprivničkom stadionu s početkom u 16 sati.