Sastav NK Slaven Belupo

Solomun, P. Bošnjak, Višković (46’ Amižić), Crnac (46’ Kosić), S. Bošnjak, Božac, Ferenčina, Jurčić, Dodik, Kovačić, Posavec (80’ Kovačević)

Trener: Rajko Magić

Sastav NK Uskok

Vidić, Čokolić (76’ Barač), Radić, Kovačić, Božiković, Vukadin, Grbeša (61’ Škrobica), Glavina, Delić, Turković (46’ Mišura), Guć

Trener: Ivica Matković

Suci

Glavni sudac: Vlado Svilokos (Sisak)

Pomoćni suci: Vlado Crnolatac (Petrinja), Zlatko Bontempo (Sisak), Vehbija Čustović (Dubrovnik)

Golovi

0:1 Kovačić (41’), 0:2 Kovačević (90’)

Žuti kartoni

Posavec (7’), Grbeša (30’), Ferenčina (33’), Čokolić (39’), Amižić (51’), Delić (53’), Vukadin (87’), Glavina (89’)

Crveni kartoni

Gledatelja

200

Izvještaj sa utakmice

Već u 24. minuti Posavec je zaprijetio s 25 metara no golman Vidić udarac skreće u korner. Domaći su u sljedećoj akciji preko Delića i Čokolića namjestili prigodu Grbeši koji tuče, a Solomun skida udarac iz desnog gornjeg kuta. Božac je svoj poznati udarac prezentirao nekoliko minuta kasnije kada je s 20 metara zagrijao ruke Uskokova vratara. U 41. minuti Posavec je izborio loptu i dubinski proigrao Kovačića na desnoj strani, a ovaj s 16 metara pogodio lijevu vratnicu od koje se lopta odbila u gol. U drugom dijelu nije bilo izglednijih prigoda do poslijednjih minuta sučeve nadoknade kada je Kovačević nakon akcije Kosića i Amižića prebacio vratara, postavio rezultat od 0:2 i postigao svoj prvi zgoditak na službenim utakmicama Slavena Belupa.