SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Grgić, Maras (od 84. Pilipović), Gregurina, Geng (od 46. Brlek), Čanađija (od 65. Šaban), Glavica, Vugrinec, Delić.

Trener: Roy Ferenčina.

SPLIT: Vuković, Maričić, Galović, Glumac, Hrgović, Bagarić, Baraban (od 33. Radeljić), Paracki, Vojnović (od 82. Erceg), Vitaić, Belle (od 77. Rebić).

Trener: Roy Ferenčina.

Strijelci: 0:1 – Vojnović (13), 1:1 – Vugrinec (30 – 11 m), 2:1 – Čanađija (54), 2:2 – Rebić (88).

Sudac: Marijo Strahonja (zagreb). Pomoćnici: Siniša Premužaj (Varaždin) i Igor Komar (Zagreb). Četvrti: Marko Matoc (Zaprešić). Delegat: Robert Balen (Zagreb).

Žuti kartoni: Šaban, Kokalović, Čanađija (Slaven Belupo), Paracki, Galović, Hrg (Split).

Crveni kartoni: Galović (29 – drugi žuti), Paracki 33 – drugi žuti).

Gledatelja: 1.500

Izvješće:

Slaven Belupo je propustio veliku prigodu za pobjedu u susretu sa Splitom, koji je od 29. i 34. minute ostao bez dvojice igrača, Galovića i Parackog. Obojica su zbog prekršaja dobili po drugi žuti karton i morali su u svlačionicu.
Iako su farmaceuti vrlo dobro krenuli u ogled sa Splićanima, gosti su prvi poveli već u 13. minuti. Nakon ubačaja s desne strane u skoku je u kaznenom prostoru domaćina najviši bio Vojnović i glavom pogodio gredu od koje se lopta odbila u mrežu Rodića – 0:1.
No, Slaven Belupo ne sustaje i u 30. minuti izjednačuje rezultat. Delić je bio grubo srušen od Galovića u kaznenom prostoru Splita i sudac Strahonja opravdano je pokazao na jedanaesterac, a Galoviću dodijelio drugi žuti karton, tako da je morao napustiti travnjak. Siguran realizator iz kaznenog udarca bio je Vugrinec za 1:1.
Svega četiri minute kasnije Paracki je laktom udario jednog igrača Slavena Belupa, a već ranije je imao „žuti“, te je i on zbog druge javne opomene morao u svlačionicu.
Sa svega osam igrača na terenu gosti su se uspjeli obraniti do 45. minute i na odmor se otišlo s neodlučenim rezultatom.
U nastavku susreta Slaven Belupo je vrlo brzo iskoristio brojčanu prednost i u 54. minuti pogotkom Čanađije došao u vodstvo – 2:1. Nakon tog pogotka gosti su se potpuno povukli ispred svog kaznenog prostora što farmaceuti nisu uspjeli iskoristiti, iako su imali veliku terensku inicijativu i nekoliko vrlo dobrih prigoda za povećanje vodstva.
I onda, dvije minute prije kraja slijedi kazna!
Nakon jednog ubačaja pred vrata Rodića najbolje se snašao Rebić i postigao pogodak za konačnih – 2:2.
Bio je to „hladan tuš“ za našu momčad i njene navijače na tribinama koji su razočarani podjelom bodova napustili koprivnički travnjak.