SLAVEN BELUPO: Rodić – Bošnjak, Rogulj, Lapić, Čaval – Poldrugač – Gregurina (od 74. Purić), Posavec (od 59. Bilen), Jajalo – Jurić (od 90. Šehić), Vručina.

Trener: Mile Petković.

ZAGREB: Škorić – Palčić, Mikulić, Kartelo, Ivanković (od 72. Čutura) – Grgić (od 60. Krstanović), Oršulić, Parlov, Pejić – Vugrinec, Jurendić (od 60. Piškor).

Trener: Luka Pavlović.

Sudac: Mario Matoc (Zaprešić)

Pomoćnici: Željko Grgec (Bistra), Damir Volf (Rijeka) i Domagoj Vučkov (Rijeka).

Strijelci: 1:0 Vručina (16), 2:0 Vručina (63).

Žuti kartoni: Oršulić (54), Jurendić (55), Pejić (67), Lapić (77).

Crveni kartoni: -.

Gledatelja: 2.000

Izvještaj:

Slaven Belupo je u 4. kolu Prve HNL ostvario vrijednu pobjedu nad momčadi Zagreba, rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Bojan Vručina.
U 14. minuti Vručina je bio u prigodi, ali je nakon ubačaja Čavala loptu izbio Ivanković. U 15. minuti Jurendić je pretrčao Lapića i ubacio pred vrata za Vugrinca, ali je u korner loptu izbacio Rogulj. Zagreb nije iskoristio korner, a iz kontranapada je Slaven Belupo došao u vodstvo. Pogodak je pao u 16. minuti, akciju je pokrenuo Čaval, a Jurić je uposlio Vručinu koji je iz blizine smjestio loptu u mrežu za 1:0.
U 18. minuti nakon ubacivanja Vugrinca Ivanković je tukao glavom pokraj gola, a u 23. minuti Oršulić iz daljine tuče pored vratiju. U 24. minuti Vručina je uposlio Jurića, on tuče, a lopta pogađa vratnicu. U 32. minuti Jurić je tukao pored vratiju, a u 37. je Vručina malo zakasnio na ubačaj Čavala. U 38. minuti Grgić je tukao s 20 metara, Rodić je obranio. U 43. minuti Vručina je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu.
U 46. minuti opet je tukao Vručina, udarac odlazi pored gola. U 63. minuti Vručina je izveo korner, a lopta se od Zagrebovih braniča odbila u mrežu. Bilo je to 2:0, i taj je rezultat ostao do kraja utakmice.
U 75. minuti Purić je s desne strane tukao pored gola nakon što ga je petom uposlio Jurić. Poldrugač u 75. minuti tuče iznad grede, a u 76. Jajalo s desne strane šalje loptu malo pored gola. U 84. minuti Škorić je obranio udarac Vručine, a u 85. Rodić zaustavlja pokušaj Vugrinca. U 87. minuti opet je tukao Vručina, no lopta je otišla pored gola.
Slaven Belupo u sljedećem kolu gostuje kod Hajduka u Splitu.