Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Poldrugač, Radeljić, Kristić, Šiklić (od 67. Bošnjak) – Sopić, Poljak – Jurić (od 60. Posavec), Jajalo, Čaval – Vručina (od 83. Šehić)

Trener: Krunoslav Jurčić

Sastav NK Zagreb: Stojkić – Labudović (od 87. Pejić), Nadarević, Ivanković – Mujdža, Brkljača, Kartelo, Parlov, Čutura – Jurendić (od 66. Grgić), Ibričić

Trener: Miroslav Blažević

Glavni sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)

Pomoćni suci: Krunoslav Lesandrić (Nuštar), Robi Kezele (Rijeka) i Igor Križarić (Čakovec)

Gol: 1:0 Jajalo (1)

Žuti karton(i): Ivanković (14), Brkljača (26), Šiklić (28), Poldrugač (64), Labudović (64), Kristić (74), Vručina (83)

Crveni karton(i): Trener Blažević (26-prigovor sucu)

Gledaoca: 1800

Izvještaj:

Obje su momčadi u utakmicu ušle oslabljene, Slaven Belupo bio je bez Kresingera i Tepurića, a Zagrebu je nedostajao Lovrek. Domaćin je poveo već u 1. minuti, Mato Jajalo bio je strijelac za 1:0 u 12. sekundi utakmice.
U 9. minuti Sopić sa 20 metara šalje loptu pokraj gola, kao i Poldrugač u 12. minuti. Udarac Vručine u 14. minuti izbijen je u korner, a u 20.minuti Iveša brani slab pokušaj Jurendića. Pokušao je i Jajalo u 21. minuti, Stojkić je obranio. U 23. minuti Ibričić šalje loptu iznad gola.
Gostujući trener Blažević morao je napustiti klupu u 27. minuti, nakon prigovora sucu Vučkovu. U 31. minuti Vručina puca glavom pored vratiju, a Šiklićev snažan udarac u 33. minuti odlazi izad grede. Neugodan udarac Ibričića u 35. minuti obranio je Iveša, koji zaustavlja i udarac Kartela u 37. minuti.
U 2. minuti nastavka, Nadarević je uputio snažan udarac, ali Iveša je opet bio siguran. Udarac Vručine u 48. minuti brani Stojkić, a u 56. Vručina šalje loptu pored vratnice. Pokušao je u 60. minuti i Poldrugač iz teške pozicije, Stojkić je loptu obranio. U 71. minuti Čutura je pucao iz slobodnog udarca, ali nije bio precizan. Do kraja utakmice Slaven Belupo je sačuvao vodstvo i upisao važne bodove za ostanak u vrhu prvenstvene ljestvice.