SLAVEN BELUPO: Pelin, Purić (od 67. Jurić), Kokalović, Rogulj, Maras, Šafarić, Posavec, Gregurina (od 61. Čaval), Delić (od 87. Jakšinić), Mujanović, Poredski

Trener: Zlatko Dalić

ZADAR: Gluić, Bilaver, Vasilj (od 65. Begonja), Skočibušić, Milin, Čurjurić, Jerbić (od 75. Čuljak), Banović, Glumac, Santini, Mitrović (od 46. Mršić)

Trener: Dalibor Zebić

Sudac: Dalibor Mlakar. Pomoćnici: Igor Krmar, Boško Vukušić (svi Zagreb). Četvrti sudac: Alen Gerek (Zabok)

Strijelci: 1:0 – Maras (48), 1:1 – Maršić (49), 2:1 – Jurić (68)

Žuti kartoni: Rogulj (Slaven Belupo), Mitrović (Zadar)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 1.000

Izvješće:

Slaven Belupo je postigao treću prvoligašku pobjedu u nizu i zadržao velike izglede za još jedan plasman u Europsku ligu.
Koprivničanci su u 25. kolu na Gradskom stadionu u zanimljivom susretu svladali Zadar 2:1 u kojem su mogli postići uvjerljiviju pobjedu, da su iskoristili još nekoliko stopostotnih prigoda.
Već u 4. minuti utakmice Mujanović je loptom odlično pronašao Poredskog u kaznenom prostoru Zadrana i kada se očekivao siguran pogodak, Poredski je s nekoliko metara pucao pravo u vratara Gluića. Nekoliko minuta kasnije na sceni je opet bio Mujanović koji je pred gostujućim vratima pronašao Delića, čiji je udarac završio kraj gola. Još jednu sjajnu prigodu propustio je Poredski u 21. minuta kada je na ubačaj Posavca glavom pogodio gredu, tako da je prvi dio susreta završen bez pogodaka – 0:0.
U nastavku utakmice Slaven Belupo je vrlo brzo došao u vodstvo. Posavec je u 48. minuti izveo udarac iz kuta, u kaznenom prostoru Zadra najviši je bio Maras i glavom pogodio mrežu gostujućeg vratara Gluića – 1:0. No, radost koprivničkih navijača nije dugo trajala, jer je iz prvog napada Zadar izjednačio kraj nespremne obrane domaćina na 1:1. Međutim, farmaceuti nastavljaju napadačkom igrom, redaju se prigode pred vratima Zadrana i onda novo vodstvo domaćina. Samo što je ušao u igru umjesto Purića, Jurić je na asistenciju Čavala s nekoliko metara prisebno pogodio mrežu gostiju za konačnih – 2:1. Pobjeda Slavena Belupa više je nego zaslužena, jer je imao znatno više do igre i još nekoliko neiskorištenih prigoda.
U sljedećem kolu, koje se igra u subotu farmaceuti gostuju kod Istre 1961.