SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Rogulj, Maras, Poldrugač (od 90. Bilen), Gregurina, Posavec, Jajalo, Vručina (od 81. Kresinger -), Delić(od 60. Jurić)

Trener: Mile Petković

VARTEKS: Mađarić, Vukman, Prahić, Carlos, Melnjak, Brezovec, Golubar, (od 64.Frljužec), Papa, Mujanović, Bloudek (od 71. Šimek), Smrekar, (od 57. Vuk)

Trener: Dražen Besek

Sudac: Vlado Svilokos (Sisak). Pomoćnici: Modrić i Jureša (obojica Zagreb)

Strijelci: 1:0 – Kokalović (55), 1:1 – Carlos (66), 2:1 – Jajalo (73)

Žuti kartoni: Kokalović, Rogulj (Slaven Belupo), Papa, Mujanović, Golubar, Carlos (Varteks)

Crveni karton: Carlos 90. minuta (Varteks)

Igrač utakmice: Elvis Kokalović (Slaven Belupo)

Izvješće:

U derbiju sjeverozapadnih prvoligaša, Slavena Belupa i Varteksa početne minute susreta protekle su u ispitivanju snaga, a prvu ozbiljniju prigodu imali su Varaždinci u 10. minuti. Posavec je nespretno izgubio loptu ispred svog kaznenog prostora, tako da je Rogulj morao učiniti prekršaj na Mujanoviću. Slobodan udarac izveo je Brezovec, ali je loptom pogodio živi zid farmaceuta i lopta se odbila u korner.
Prvu izgledniju prigodu Slaven Belupo imao je tek u 18. minuti kada je Kokalovićev udarac s nekoliko metara završio kraj desne vratnice golmana Mađerića. Samo dvije minute kasnije Varteks je mogao doći u vodstvo. Bloudek je pobjegao obrani Slavena Belupa, našao se potpuno sam pred vratarom Rodićem koji je padom u noge otklonio opasnost.
U nastavka susreta Slaven Belupo je krenuo odlučnije, imao terensku inicijativu i konačno zatresao mrežu
Varteksa. Posavec je u 54. minuti izveo udarac iz kuta, a pred vratima Varaždinaca najviši je bio Kokalović i glavom pogodio mrežu – 1:0. Iako su domaćini bili premoćniji, Varteks je izjednačio u 66. minuti. Brezovec je ubacio loptu iz slobodnog udarca u kazneni prostor farmaceuta, gdje je Carlos loptu okrznuo glavom i ona je završila u mreži Rodića – 1:1. Iako je izjednačujući pogodak djelovao šokantno na igrače Slavena Belupa, ipak su ubrzo još jednom došli u vodstvo. Igrala se 73. minuta kada se mladi hrvatski reprezentativac Mato Jajalo odlučio na udarac iskosa s 20 metara i strahovitim udarcem pogodio lijevi gornji kut vratara Mađerića. Bio je to pogodak kakav se rijetko viđa na hrvatskim stadionima i pobjeda je zasluženo pripala Slavenu Belupu koji u nedjelju gostuje u Rijeci.