SLAVEN BELUPO: Pelin, Csizmadia (od 46. Vručina), Kokalović, Rogulj, Maras, Nynkeu (od 46. Šafarić), Papa, Posavec, Delić, Vojnović, Poredski (od 54. Tepurić)

Trener: Zlatko Dalić

VARTEKS: Dreven, Tkalčić, Škvorc, Punčec, Šimek, Jagačić (od 46. Brezovec), Prahić, Golubar, Mumlek, Mujanović (od 61. Smrekar), Balajić (od 83. Conjar)

Trener: Dražen Besek

Sudac: Marijo Strahonja (Zagreb). Pomoćnici: Boško Vukušić (Zagreb) i Darko Novoselnik (Belišće). Delegat: Josip Neferović (Požega)

Strijelci: 0:1 – Csizmadia (11 – autogol), 0:2 – Šimek (18), 0:3 – Jagačić (31), 0:4 – Brezovec (54), 1:4 – Vručina (64 – 11 m)

Žuti kartoni: Posavec, Nynkeu, Maras, Rogulj (Slaven Belupo), Jagačić, Balajić, Prahić (Varteks)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 1.500

Izvješće:

Slaven Belupo je bezidejno i neborbeno krenuo u susret što su gosti obilato iskoristili i nakon 30 minuta igre poveli 0:3. Vodeći pogodak Varaždinci su postigli u 11. minuti autogolom Csizmadie, koji je jednu ubačenu loptu pospremio u vlastitu mrežu. Nekoliko minuta kasnije još jedan pogodak Varteksa. Nynkeu je kratko vratio loptu vrataru Pelinu koju je presjekao Šimek i povisio na 0:2. U 31. minuti i treći pogodak za Varteks. Mumlek je s desne strane loptom pronašao Jagačića, kojem nije bilo teško loptu poslati u desni kut mreže Slavena Belupa, čija je sudbina bila zapečaćena. U prvih pola sata igre Koprivničanci su samo u dva navrata zaprijetili Varaždincima, ali je njihova obrana na vrijeme otklonila opasnost. U nastavku susreta trener Dalić iz igre je izvukao Csizmadiu i Nynkeu, umjesto kojih su ušli Vručina i Šafarić, dok je kod Varteksa ušao Brezovec umjesto Jagačića. Slaven Belupo je krenuo vrlo napadački, imao dvije odlične prigode u 46. i 48. minuti, ali ih nije iskoristio. I onda četvrti pogodak Varaždinaca. Kokalović je srušio Šimeka, loptu je na 20 metara namjestio Brezovec i pogodio mrežu koprivničkog vratara Pelina. Slaven Belupo nastoji smanjiti rezultat, što mu je uspjelo u 64. minuta kada je Tepurić srušen u kaznenom prostoru gostiju, a izvođač najstrože kazne bio je Vručina i pogodio za 1:4.