Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak ? Bošnjak, Kurilić, Bodrušić ? Šaranović (od 46. Vručina), Lee, Dunković (od 76. Jambrušić), Kovač (od 38. Šomoci), Elez ? Dodik, Karabogdan

Trener: Branko Karačić

Sastav NK Pula Staro Češko

Iveša ? Lozo, Mijatović, Iftić ? Kolić (od 30. Kontešić, od 64. Kapetan), Raić-Sudar, Jurić, M. Pamić ? Drača, Rivić ? Stošić (od 52. Fuček)

Trener: Igor Pamić

Suci

Glavni sudac: Alojzije Šupraha (Kolan)

Pomoćni suci: Boško Vukušić (Zagreb), Darko Kolić (Sibinj) i Ivan Novak (Varaždin)

Golovi

0:1 Rivić (6), 1:1 Jambrušić (80)

Žuti kartoni

Rivić (61), Jurić (71), Dodik (74)

Crveni kartoni

Gledatelja

1000

Izvještaj sa utakmice

I u drugoj domaćoj utakmici novog prvenstva, Slaven Belupo uspio je odigrati samo neodlučeno, 1:1, s Pulom Starim češkim. Gosti su poveli pogotkom Rivića već u 6. minuti, a izjednačio je Jambrušić u 80. minuti. Junak utakmice bio je vratar naše momčadi Robert Lisjak, koji je obranio nekoliko opasnih udaraca.

U 4. minuti Karabogdan pokušava slabo iskosa, Iveša hvata loptu. Gosti vode u 6. minuti, Pamić je uposlio Rivića, koji lako pogađa Lisjakovu mrežu za vodstvo Pule Staro češko od 0:1. U 9. minuti Dunković s 18 metara prebacuje vrata. Rivić se u 36. minuti našao sam pred Lisjakom, koji je obranio njegov udarac. Rivić tuče i u 36. minuti, udarac s desetak metara brani Lisjak. U 40. minuti Šomoci je lagano tukao, Iveša obranio. U drugom dijelu Slaven Belupo stalno je imao inicijativu, ali je teško stvarao prigode. U 48. minuti Dunković pokušava iz slobodnog udarca s 25 metara, lopta odlazi iznad gola. U 53. je ubacio Bošnjak, Dodik glavom ne uspijeva ozbiljnije zaprijetiti Iveši. Rivić je u 60. minuti uposlio Fučeka, čiji je udarac odlično zaustavio Lisjak. Karabogdan u 64. minuti iz slobodnog udarca šalje loptu preko grede, a udarac Leeja u 65. minuti brani Iveša. U 68. minuti Dunković iz slobodnog udarca opet prebacuje vrata, a u 70. minuti Pula ima šansu, ali Fuček je pao i nije došao do lopte. U 77. minuti još jednu stopostotnu prigodu Rivića obranio je Lisjak, a onda je uslijedilo izjednačenje. Karabogdan je u 80. minuti tukao s lijeve strane i pogodio vratnicu, a loptu je potom Krunoslav Jambrušić smjestio u mrežu. Solo-prodor Vručine u 83. minuti završio je udarcem iznad gola. U 84. je minuti Fuček snažno tukao s ruba šesnaesterca, a Lisjak izbija loptu u korner. Rivić je u 87. minuti pogodio vanjski dio mreže.