Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – P. Bošnjak, Radeljić, Kristić, Poldrugač – Jurić, Posavec (od 68. Sopić), Poljak, Čaval (od 78. Delić) – Jajalo (od 87. Tepurić) – Vručina

Trener: Krunoslav Jurčić

Sastav NK Pomorac: Mance – Con, Kurilić, Topić – Radanić, Djarmati, Rukavina, Petrović (od 64. Malkić), D. Bošnjak – Lukunić, Rački (od 64. Sertić)

Trener:

Glavni sudac: Ante Vučemilović (Osijek)

Pomoćni suci: Predrag Borovec (Višnjevac), Dalibor Conjar (Osijek) i Andrej Burilo (Osijek)

Gol: 1:0 Vručina (48)

Žuti karton(i): Djarmati (76), Con (89), Delić (90)

Crveni karton(i):

Gledaoca: 600

Izvještaj:

Slaven Belupo izborio je plasman u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog Kupa minimalnom pobjedom nad drugoligašem Pomorcem iz Kostrene.
Po mokrom, teškom terenu naša je momčad odmah krenula u napad, u 1. minuti udarac je uputio Čaval, ali je Mance obranio. U 3. minuti Poldrugač tuče pored gola, kao i Poljak u 7. minuti iz slobodnog udarca.
U 12. minuti slobodni udarac izveo je Poljak, a Poldrugač je tukao prema golu, ali je Mance bio siguran. U 29. minuti Poldrugač tuče pored gola, a Jurić u 34. iznad grede. Jajalo je u 36. minuti sam prošao nekoliko igrača i onda uputio slab udarac, kojeg je obranio Mance. U 41. minuti Jurić ubacuje s desne strane, a Mance je pokupio loptu ispred Vručine.
Čaval je u 48. minuti krenuo sam prema vratima Pomorca, a lopta se nakon njegovoga udarca odbila od vratnice, a na pravome mjestu bio je Vručina, koji je iskosa pogodio mrežu za 1:0.
U 51. minuti Jajalo je tukao nakon što ga je poslužio Vručina, a Mance je obranio. Vručina je u 60. minuti uuto udarac pokraj gola. Jajalo je opet u solo-prodoru u 71. minuti, Mance je opet obranio. U 84. minuti Sopić je pucao pored gola, a u 90. Vručina sam prolazi dvojicu suparničkih igrača, ali njegov udarac zaustavlja Mance.