SLAVEN BELUPO: Rodić – Purić, Rogulj, Lapić, Čaval (od 79. Maras) – Poldrugač – Gregurina, Posavec, Jajalo – Jurić (od 60. Kresinger), Vručina (od 83. Šehić)

Trener: Mile Petković

OSIJEK: Skender – Vida, Smoje, Stranatić, Višević – Hrnčević (od 59. Miličević), Pušić (od 46. Jugović), Gavrić, Škorić (od 77. Prijić) – Knežević – Primorac

Trener: Ilija Lončarević

Sudac: Goran Proleta (Opuzen). Pomoćni suci: Robertino Dujela (Zadar), Leo Krstičević (Ploče) i Bruno Marić (Daruvar)

Strijelci: 0:1 Knežević (12-11 m), 1:1 Vručina (19-11 m), 2:1 Rogulj (45), 3:1 Kresinger (76), 3:2 Miličević (80), 4:2 Kresinger (88)

Žuti kartoni: Gavrić (17), Čaval (35), Primorac (67), Posavec (90)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 1.200

Izvještaj:

U prvoj utakmici nakon prvenstvene stanke, Slaven Belupo je pobijedio momčad Osijeka rezultatom 4:2, dok je na poluvremenu bilo 2:1. Tako je naša momčad osvojila važne bodove i ostala prvi vrhu ljestvice, a ujedno se stvorilo i dobro ozračje uoči utakmice sa CSKA u 1. kolu Kupa UEFA-e.
Već u 3. minuti Slaven Belupo je imao prvu priliku, kad je s desne strane ubacio Purić, a Vručina je malo zakasnio na tu loptu. U 6. minuti tukao je Vručina, ali je njegov udarac obrana Osijeka blokirala, da bi se u nastavku akcije Jurić našao u zaleđu. U 8. minuti Posavec je iz slobodnog udarca s 25 metara tukao iznad grede.
U 11. minuti Purić je u kaznenom prostoru Slavena Belupa povukao osječkog napadača Primorca, što je sudac Proleta ocijenio prekršajem za najstrožu kaznu. Jedanaesterac je za Osijek realizirao Josip Knežević. U 15. minuti Posavec je tukao s više od 20 metara, Skender je obranio. U 18. minuti Jurić je ukrao loptu Hrnčeviću i uposlio Vručinu kojeg je u kaznenom prostoru Osijeka srušio Skender. Bojan Vručina je iz jedanaesterca bio precizan za 1:1.
U 24. minuti Posavec je tukao pored lijeve vratnice, a u 28. je opet zaprijetio Posavec iskosa s lijeve strane, ali je Skender vrlo dobrom obranom spasio mrežu. U 29. minuti Vručina je glavom tukao iznad grede, a u 45. minuti Slaven Belupo je poveo. Čaval je ubacio iz kornera, a Jajalo je glavom asistirao Kaji Rogulju, koji je s desetak metara bio precizan za 2:1.
Čaval u 57. minuti šalje loptu pokraj desne vratnice, a u 60. minuti Jurića je zamijenio Kresinger. U 62. minuti Skender je zaustavio pokušaj Jajala, a udarac Vručine je u 63. minuti na liniji gola zaustavio Jugović. U 64. minuti Jugović je uputio neugodan udarac s 30 metara, ali je lopta otišla pored lijeve vratnice. U 75. minuti tukao je i Višević, čiji udarac brani Rodić. U 76. minuti Čaval je nabacio s lijeve strane, a Dino kresinger je glavom pogodio Skenderovu mrežu za 3:1. U 80. minuti Prijić je uposlio Miličevića, koji je iz blizine bio strijelac za 3:2, a konačnih 4:2 postavio je u 88. minuti Dino Kresinger nakon asistencije Posavca.