SLAVEN BELUPO: Rodić – Geng, Kokalović, Maras, Bagarić – Poldrugač (od 57. Poljak), Milardović – Mujanović, Vojnović 8od 86. Poredski), Havojić (od 72. Brlek) – Benko

TRENER: Roy Ferenčina

OSIJEK: Kardum – Ibriks (od 14. Pelaić), Vrgoč, Gavrić, Bubalo (od 46. Babić) – Šorša, Jugović, Špehar, Miličević – Ljubojević, Barišić (od 55. Maglica)

TRENER: Vlado Bilić

Sudac: Gabrilo (Split). Pomoćnici:Dujela (Zadar) i Ivanković (Split).
Strijelci: 1:0 Benko (9), 2:0 Havojić (66), 2:1 Maglica (74).
Žuti kartoni: Benko (55).
Crveni kartoni:

Izvješće:


Uoči utakmice Slaven Belupo – Osijek prigodne je poklone (umjetnička slika Romana Baričevića, Slavenov dres i cvijeće) od klupskih dužnosnika dobio 36-godišnji kapetan Dalibor Poldrugač, koji je u osmogodišnjoj igračkoj karijeri u našem klubu odigrao 122 utakmica i postigao dva pogotka.
Slaven je vrlo rano došao u vodstvo jer je Benko već u 9. minuti nakon akcije Poldrugača, Genga i Vojnovića pogodio za 1:0. Mujanović je u 14. minuti namjestio sjajnu prigodu Havojiću, koji nije iskoristio ni veliku priliku u 54. minuti. No, mladi se igrač Slavena Belupa iskupio pogotkom za 2:0 u 66. minuti, a asistent je opet bio Vojnović.
Konačnih 2:1 postavio je Maglica, koji je zamijenio Barišića. Rezultat je na kraju realan s obzirom na ono što su momčadi prikazale na terenu, a jedni i drugi igrali su otvoreno i napadački. Slaven Belupo je na kraju ovogodišnje sezone zauzeo sedmo mjesto. Valja reći, da je trener Ferenčina od prve minute dao priliku darovitom junioru Stjepanu Gengu, a od 72. kadetskom reprezentativcu Hrvatske Filipu Brleku, koji je pokazao da se na njega može najozbiljnije računati u sljedećem prvenstvu.