Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Bošnjak (od 84. Radiček), Radeljić, Kristić, Poldrugač – Jurić, Sopić, Posavec (od 66. Jajalo), Poljak, Čaval – Tepurić (od 76. Delić)

Trener: Krunoslav Jurčić

Sastav NK Osijek: Skender – Babić, Pranjić, Lopes, Višević – Iv. Lončarević, Vitaić (od 72. Vida), Vuica – Pavličić (od 81. Prskalo), Nikšić, Šolić (od 72. Knežević)

Trener: Ilija Lončarević

Glavni sudac: Ivan Bebek (Rijeka)

Pomoćni suci: Damir Volf (Rijeka), Diego Žudetić (Pula) i Domagoj Vučkov (Rijeka)

Golovi: 1:0 Posavec (14-11 m), 2:0 Posavec (22-11 m)

Žuti karton(i): Vitaić (13), Poljak (24), Radeljić (39), Poldrugač (68), Jurić (81), Pranjić (84)

Crveni karton(i):

Gledaoca: 1800

Izvještaj:

Slaven Belupo u subotu je sa 2:0 pobijedio Osijek i priključio se gornjem dijelu ljestvice. Naša momčad je do pogodaka stigla u 14. i 22. minuti utakmice, kad je Srebrenko Posavec realizirao kaznene udarce koje je izborio Kristijan Čaval.
U momčadi Slavena Belupa po prvi put je u početnoj postavi utakmicu započeo Franjo Tepurić, 17-godišnji napadač. Upravo se Tepurić prvi našao u prigodi u 4. minuti, ali je njegov pokušaj glavom otišao iznad gola. Poljak u 7. minuti iz slobodnog udarca tuče pokraj vratnice, a u 10. minuti Iveša izbija loptu u korner nakon udarca Nikšića. U 13. minuti Sopić je dodao loptu do Posavca, koji pronalazi Čavala, a njega u kaznenom prostoru Osijeka ruši Vitaić. Sudac Bebek dosudio je jedanaesterac, a pogodak je postigao Posavec.
U 15. minuti Iveša je obranio udarac Pavličića. U 21. minuti novi jedanaesterac za Slaven Belupo, nakon prekršaja Lopesa nad Čavalom. Posavec je još jednom pogodio Skenderovu mrežu za 2:0, koliko je ostalo i do kraja utakmice.
U 30. minuti Vitaić iz slobodnog udarca pogađa gredu. Tepurić je u 37. minuti malo zakasno na ubačaj Čavala, dok je Osijek u 44. minuti imao sreće, jer Poljak, Radeljić i Tepurić u istoj akciji nisu uspjeli svladati Skendera.
U 55. minuti Tepurić je išao sam na vratara Osijeka, ali nije stigao uputiti udarac jer ga je dostigla obrana gostiju. Nikšić je još jednom zaprijetio u 63. minuti, ali i ovaj put je Iveša dobro reagirao i obranio njegov udarac. Pranjić je u 81. minuti iz daljine tukao pored gola, a u 85. minuti Jajalo je iz 'skraćenog kornera' pogodio gredu. U 90. minuti u prilici se našao Delić, koji je zamijenio Tepurića, dobro je tukao, ali je Skender loptu odbio u korner.