Sastav NK Slaven Belupo:
Nikoloski-Bošnjak, Kristić, Poldrugač (75' Dodik), Mumlek (74' Božac), Sopić, Poljak, Vručina, Jambrušić, Radeljić, Posavec (68' Šomoci)

Trener: Elvis Scoria

Sastav NK Osijek:
Skender-Lopes, Pranjić, Vuica, Šolić (79' Prskalo), Stranatić, Lončarević (46' Nađ), Vitaić, Pavličić (79' Barišić), Jukić, Smoje

Trener: Ilija Lončarević

Glavni sudac: Vlado Svilokos (Sisak)

 

Pomoćni suci: Mate Matić (Zagreb), Danijel Munić (Bregana), Bruno Marić (Daruvar)

 

Golovi: 0:1 Jukić (74')

 

Žuti karton(i): Radeljić (37'), Poldrugač (45'), Bošnjak (80'), Lončarević (9'), Smoje (63')

 

Crveni karton(i):

 

Gledaoca: 1500

Izvještaj:

Naša je momčad nakon slabe igre poražena u posljednjoj prvenstvenoj utakmici pred koprivničkom publikom. U 6. minuti Mumlek je tukao iz daljine, pored desne vratnice. U 8. minuti Vitaić je tukao s deset metara, no u blok mu je ušao Kristić.U 13. minuti gosti su bili blizu pogotka, Vuica je nakon ubačaja Šolića tukao glavom, a Nikoloski je spasio mrežu izbacivanjem lopte u korner. Pranjić u 14. minuti tuče iz daljine pored vratiju. U 18. minuti Mumlek kasni na ubačaj Poljaka, a u 26. minuti Poljak pronalazi Jambrušića, koji s desetak metara promašuje okvir gola. Udarac Jukića u 35. minuti odlazi pored gola, a u 43. minuti Vitaić je tukao s 40 metara pokušavajući iskoristiti pogrešku Nikoloskog, koji je ipak uspio sačuvati svoju mrežu. U 48. minuti Nikoloski je obranio udarac Pavličića, dok je u 50. Vručina tukao pored gola. Stranatić je u 64. minuti nakon gužve u kaznenom prostoru izbacio loptu s gol-crte, a Šomoci je u 68. minuti tukao pored vratiju. Nikoloski je obranio pokušaj Vitaića iz slobodnog udarca u 69. minuti, a u 70. minuti u prigodi se našao Jukić, ali šalje loptu pokraj vratnice. Odluka o pobjedniku pala je u 74. minuti, kad je Jukić ubacio iz kornera, a Nikoloski je loptu nespretno usmjerio u vlastitu mrežu za 0:1. U posljednjem kolu Slaven Belupo gostuje u Puli.