Sastav NK Slaven Belupo:
Iveša – Bošnjak, Radeljić, Kristić, Poldrugač – Jurić, Jajalo (od 68. Poljak), Sopić, Čaval (od 76. Delić) – Šehić, Vručina (od 81. Kresinger)

Trener: Krunoslav Jurčić

Sastav NK Međimurje:
Bašić – Andre Silva, Bratković, Topić – Darmopil, Alviž, Duro (od 78. Janjetović), Milardović, Pintarić (od 78. Eliomar) – Peraica (od 68. Piškor), Šaranović

Trener: Boško Anić

Glavni sudac: Bruno Marić (Daruvar)

Pomoćni suci: Krunoslav Lesandrić (Nuštar), Hrvoje Menđušić (Vinkovci) i Davor Grizelj (Vinkovci)

Golovi: 1:0 Vručina (39), 2:0 Poljak (86)

Žuti karton(i): Pintarić (25), Alviž (31), Čaval (45), Bratković (49), Milardović (77)

Crveni karton(i):

Gledaoca: 2.200

Nakon početnog poraza u Osijeku, naša momčad upisala je prve bodove u susretu s Međimurjem. Bila je to prva prvenstvena utakmica Slavena Belupa koja je odigrana pod reflektorima na Gradskom stadionu u Koprivnici, a po prvi put je od prve minute utakmicu započeo mladi Mato Jajalo, koji je od ove sezone priključen prvoj momčadi.
Gosti su prvi zaprijetili. U 15. minuti Darmopil iz daljine tuče pored gola, a u 18. udarac Dure odlazi iznad grede. U 21. minuti Čaval je tukao iznad gola nakon asistencije Vručine. U 34. minuti Čaval je mogao tući, ali je dodao loptu Vručini, kojie je bio u zaleđu. Čaval u 42. minuti ubacuje, a Jajalo tuče pored gola. U 42. minuti Pintarić je tukao iz daljine, lopta odlazi malo pokraj vratnice.
U 49. minuti Bratković je s leđa zaustavio Šehića, koji je bio u prodoru prema vratima Međimurja. Iz slobodnog udarca ubacio je Vručina, a Radeljić je glavom bio neprecizan. U 57. minuti Duro je tukao iz slobodnog udarca iz daljine, Iveša je bio siguran.
U 70. minuti opet se u prigodi našao Radeljić nakon ubačaja Čavala, ali njegov udarac glavom odlazi pokraj vratiju. U 83. minuti Kresinger je uposlio Šehića, koji tuče slabo, pored gola.
Konačni rezultat postavio je u 86. minuti Poljak, s 20 metara pogodio je suprotni kut Bašićevih vratiju za 2:0.
U 89. minuti Poldrgač je nakon solo-prodora tukao s 20 metara, no Bašić je loptu odbio u korner.