SLAVEN BELUPO: Pelin, Jakšinić (od 72. Jajalo), Ružman, Kokalović, Maras, Nicolas, Filipović, Pavec, Bilen (od 67. Poredski), Kresinger, Delić

Trener: Mile Petković

LOKOMOTIVA: Didaković, Renić, Bagarić, Mesarić, Pazman, Sopić, Maleš, Havoić, Poljak, Martinac, Vidović (drugo poluvrijeme: Bošnjak, Špoljarić, Herceg, Samaržija, Jelić, Čonić, Matanović, Kragić, Katanić, Šola, Grizelj)

Trener: Ilija Lončarević

Sudac: Silvestar Bezelj (Pula)

Strijelci: 1:0 – Bilen (9), 2:0 – Delić (53), 3:0 – Bilen (63).

Izvješće:

U drugoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Medulinu, Slaven Belupo se u utorak ogledao u susretu s drugoligašem Lokomotivom iz Zagreba i pobijedio s 3:0. Trener farmaceuta Mile Petković izveo je pričuvni sastav u kojem su nastupili Jakšinić iz Križevaca, Poredski iz Bjelovara i junior Ružman, dok su ostali prvotimci u vrijeme utakmice marljivo vježbali.
Prvi pogodak za Koprivničance postigao je Bilen u 9. minuti glavom nakon uspješne asistencije Kresingera, a na 2:0 povisio je Delić u 53. minuti, čiji je udarac završio u desnom donjem kutu vratara Lokomotive. Konačni rezultat – 3:0 postavio je strijelac prvog pogotka Bilen, koji je snažnim udarcem s 35 metara desetak minuta kasnije još jednom iznenadio vratara zagrebačkog drugoligaša.
Na pripremama u Medulinu Slaven Belupo će odigrati još dvije utakmice. U četvrtak će se sastati sa slovenskim prvoligašem Primorjem iz Ajdovščine, dok će u subotu odmjeriti snage s drugoligašem Istrom 1961. iz Pule, koju vodi bivši trener Slavena Belupa Elvis Scoria.