SLAVEN BELUPO: Pelin, Csizmadia (od 71. Poldrugač), Kokalović, Rogulj, Maras, Nynkeu, Papa (od 22. Vručina), Posavec (od 65. Šafarić), Delić, Vojnović, Poredski.

Trener: Zlatko Dalić.

LOKOMOTIVA: Kelava, Vrsaljko, Herceg, Cerovec (od 77. Pandža), Musa, Peko, Sopić, Maleš, Havojić, Bule, Bajto (od 64. Jelić).

Trener: Roy Ferenčina

Sudac: Davor Grizelj (Vinkovci). Pomoćnici: Hrvoje Menđušić (Vinkovci), Dražen Pejić (Vukovar)

Strijelac: 1:0 – Poredski (41)

Žuti kartoni: Nynkeu, Poredski (Slaven Belupo), Jelić (Lokomotiva)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 1.200

Izvješće:

Niz odličnih prigoda propustili su igrači Slavena Belupa u prvih 40 minuta igre, da bi se mreža Kelave zatresla minutu kasnije. Posavec i Csizmadia su vrlo dobro izmijenili dupli-pas, Mađar je ubacio loptu pred vrata Lokomotive a Poredski spretno poslao u mrežu Kelave, koji je do primljenog pogotka obranio niz teških udaraca farmaceuta i bio najbolji igrač Zagrepčana.
U nastavak susreta Koprivničanci su krenuli vrlo agresivno, te u 49. 50. i 55. minuti imali stopostotne prigode, ali se vratar Kelava opet istaknuo sjajnim obranama. Lokomotiva je potpuno potisnuta na svoju polovici i rijetkim protunapadima nastoji iznenaditi obranu domaćina, a najozbiljniju prigodu za izjednačenje propustio je Peko u 63. minuti kada je pucao s nekoliko metara, ali je jedan obrambeni igrač Slavena Belupa loptu izbacio u korner. Farmaceuti i dalje imaju znatno više od igre, ali gosti vrlo dobro zatvaraju prilaze svojim vratima u čemu im pomaže i raskvašeni travnjak. I onda najbolja prigoda Lokosa. Šafarić je izgubio loptu na svojoj polovici, Pandža se sjurio u kazneni prostor domaćina, ali je gostujući igrač loptu poslao kraj lijeve vratnice. Slaven Belupo zasluženo je osvojio tri nova, a njegova pobjeda mogla je biti izražena i većim rezultatom.