SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Rogulj, Bagarić, Milardović, Poljak, Vojnović (od 72. Gregurina), Mujanović, Bušić (od 82. Havojić), Benko (od 86. Papa).

Trener: Roy Ferenčina.

KARLOVAC: Lovrić, Pilipović, Čejvanović, Karabatić, Budimir, Jerneić, Husić (od 82. Stambolija), Štefančić (od 58. Špišić), Ottochian (od 58. Sopčić), Batarelo, Primorac.

Trener: Srećko Lušić.

Sudac: Matoc (Zaprešić). Pomoćnici: Volf (Rijeka) i Žudetić (Pula). Delegat: Sobol (Rijeka).

Strijelci: 1:0 – Bagarić (49), 2:0 – Milardović (74), 3:0 – Benko (84), 4:0 – Mujanović (88).

Žuti kartoni: Rogulj (Slaven Belupo).

Crveni karton: –

Gledatelja: 1.500.

Izvješće:

Slaven Belupo je pod vodstvom novog trenera Roya Ferenčine postigao prvu proljetnu pobjedu, svladavši Karlovca 4:0.
Farmaceuti su od početka susreta krenuli silovito prema vratima Karlovčani i već u 5. minuti imali prigodu koju nije iskoristio Vojnović. Nekoliko minuta kasnije Benko je ušao u kazneni prostor gostiju i kada se spremao na udarac, vratar Lovrić padom u noge otklonio je opasnost. Još jednu priliku propustio je Bušić u u 13. minuti kada je njegov dobar udarac gostujući vratar skrenuo u korner.
Slaven Belupo je do isteka 45. minute imao još nekoliko vrlo dobrih prigoda i znatno više od igre, ali se mreža Karlovca nije „tresla".
U nastavku susreta naša momčad dolazi u vodstvo. Mujanović je u 49. minuti srušen na 20 metara ispred gola gostiju, loptu je namjestio Bagarić i sjajnim udarcem pogodio gornji lijevi kut vratara Lovrića – 1:0.
Slaven Belupo nastavlja vrlo dobrom igrom i lopta se ponovno našla u mreži gostiju u 74. minuti. Bagarić je izveo udarac iz kuta, a Milardović glavom pogađa za 2:0. Pri kraju susreta naša momčad postiže još dva pogotka. U 84. minuti Benko je snažno pucao sa 17 metara i lopta je završila u lijevom kutu vratara Lovrića – 3:0. Četiri minute kasnije Mujanović je sjajno prošao desnom stranom i postavio konačni rezultata – 4:0.
Slaven Belupo je u susretu s Karlovcem prikazao najbolju igru ovog proljeća u kojoj su borbenost i zalaganje bili na najvišoj razini.