Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak – Gal, Karabatić, Bodrušić – Bošnjak, Musa (od 60. Šomoci), Vukojević, Posavec, Višković – Pejić (od 72. Vručina), Karabogdan (od 85. Brgles)

Trener: Branko Karačić

Sastav NK Kamen Ingrad

Čavlina – Smoje, Kurilić, Vuica – Božinovski (od 66. Balašković), Čižmek (od 71. Darmopil), Bajsić, Kralj, Rendulić – Šaranović, Mijatović (od 66. Lišnić)

Trener: Hrvoje Braović

Suci

Glavni sudac: Alojzije Šupraha (Kolan-Pag)

Pomoćni suci: Tomislav Šetka (Đakovo), Ivica Grgić (Duga Resa) i Ante Vučemilović (Osijek)

Golovi

1:0 Posavec (7-11 m), 1:1 Rendulić (38-11 m), 2:1 Karabogdan (50), 3:1 Karabogdan (73), 4:1 Posavec (79)

Žuti kartoni

Karabogdan (10), Vuica (28), Bošnjak (30)

Crveni kartoni

Gledatelja

1500

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo ostvario je pobjedu od 4:1 u prvoj utakmici proljetnog nastavka prvenstva s Kamen Ingradom iz Velike. Naša momčad pružila je borbenu i požrtvovnu igru te je zasluženo osvojila važne bodove u utrci za plasmanom u Ligu za prvaka. Prvi pogodak postignut je u 7. minuti, kad je Srebrenko Posavec iskoistio jedanaesterac kojeg je zaradio Ivica Karabogdan nakon prekršaja Kurilića. U 11. minuti Karabogdan je krenuo prema vratima Čavline, ali je zaustavljen zbog zaleđa. Iz slobodnog udarca u 12. minuti ubacio je Musa, a Karabatić je glavom uputio udarac iznad gola. U dobroj akciji u 24. minuti Musa dodaje do Viškovića, koji s lijevog boka ubacuje za Pejića, čiji udarac glavom brani Čavlina. U 25. minuti nakon dodavanja Rendulića, Mijatović s lijeve strane iskosa pogađa gredu. Nakon prekršaja Posavca nad Šaranovićem, sudac je pokazao na jedanaesterac, kojeg u izjednačenje pretvara kapetan Kamen Ingrada Krunoslav Rednulić. U nastavku utakmice Slaven Belupo ubrzo dolazi u vodstvo. Nakon duge akcije koju je započeo Bodrušić i nastavio Posavec, Višković je dobro ubacio, a Karabogdan sa osam metara prebacuje istrčalog Čavlinu. Posavec je odlično prošao po desnoj strani u 52. minuti i uposlio Karabogdana, koji nije uspio pucati. Musa je u 57. minuti ozlijeđen nakon što je glavom tukao prema golu te je zadobio lakši potres mozga i napustio igru, a zamijenio ga je Šomoci. Dobru priliku u 70. minuti nije iskoristio Pejić nakon dodavanja petom Karabogdana. U 73. minuti Karabogdan je povisio na 3:1 atraktivnim pogotkom nakon dodavanja Šomocija. Posavec u 79. minuti iz slobodnog udarca tuče malo pored gola, no u istoj minuti Posavec je pogodio okvir gola nakon jedne odbijene lopte i postavio završnih 4:1 za Slaven Belupo.