Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak – Bošnjak, Kristić, Bodrušić, Poldrugač, Mumlek (77’ Poljak), Zahora (58’ Dodik), Sopić, Vručina, Radeljić, Posavec (87’ Šomoci)

Trener: Elvis Scoria

Sastav NK Kamen Ingrad

Koprić-Mišić, Poleti, Šest, Sivonjić (76’ Pukljak), Prettner (63’ božić), Sklepić, Pajić, Čordaš (46’ Zelenika), Kralj, Parmaković

Trener: Stjepan Čordaš

Suci

Glavni sudac: Marin Mlinar (Zagreb)

Pomoćni suci: Željko Perak (Karlovac), Zdenko Mergeduš (Nova Gradiška), Alen Gerek (Zabok)

Golovi

1:0 Mumlek (13’), 2:0Posavec (62’), 2:1 Šest (90’)

Žuti kartoni

Pukljak (81’) – preoštar start

Crveni kartoni

Gledatelja

1500

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo u subotu je u Koprivnici pobijedio Kamen Ingrad i plasirao se na peto mjesto nakon prva dva prvenstvena kruga. Gosti su imali prigodu na početku, no Sivonjić je u 2. minuti uputio slab udarac pored lijeve vratnice. U 3. minuti udarac Koprića iz daljine obranio je Mumlek, a u 4. minuti Vručina je nakon duge lopte Lisjaka tukao preko grede. Mumlek je u 5. minuti tukao iz slobodnog udarca iskosa s desne strane, lopta odlazi iznad grede. Zahora u 7. minuti s 15 metara tuče izravno u Koprića, a u 9. minuti nakon ubačaja Mumleka Vručina je glavom poslao loptu pred vratnice. U 12. minuti Mumlek je izveo udarac iz kuta, a Radeljić je glavom poslao loptu pokraj desne vratnice. Vodstvo Slavena Belupa stiglo je u 13. minuti, nakon akcije Vručine i Posavca mrežu je snažnim udarcem zatresao kapetan Miljenko Mumlek. U 17. minuti Kristić je nakon ubačaja Mumleka tukao iznad gola, a u 22. minuti Mumlek iz daljine šalje loptu pored gola. Zahora je u 23. minuti škaricama pokušao iznenaditi Koprića, ali nije bio precizan. Nakon ubačaja Poldrugača u 24. minuti, Zahora je glavom tukao iznad grede. Slobodni udarac u 35. minuti izveo je Posavec, a Koprić je izbio loptu s crte. Udarac Čordaša iz daljine u 38. minuti obranio je Lisjak, a u 40. minuti Mumlek je s 25 metara iz slobodnog udarca tukao iznad grede. Gosti su imali dva pokušaja na početku drugog dijela. U 48. minuti Sklepić je s 25 metara tukao pored lijeve vratnice, a u 50. je Lisjak uhvatio loptu nakon udarca Kralja. U 51. minuti suci zbog zaleđa nisu priznali pogodak Bodrušića, a u 54. je Zahora promašio idealnu prigodu, nakon ubačaja Vručine tukao je iznad grede. Na 2:0 povisio je Srebrenko Posavec u 62. minuti, iz slobodnog udarca s više od 30 metara. U 65. minuti Posavec izbodi korner, a Mumlek tuče snažno iznad grede. Udarce Dodika u 71. i 74. minuti obranio je vratar Koprić, a pokušaj Zelenike s desetak metara u 79. minuti obranio je Lisjak. U posljednjoj minuti susreta, gosti su smanjili na 2:1 pogotkom Saše Šesta iz daljine. Slaven Belupo će u 23. kolu, 17. ožujka u 15 sati, igrati sa Cibalijom u Koprivnici.