Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak – Crnac (od 75. Lee), Karabatić, Poldrugač – Bošnjak, Musa, Mumlek, Kovač, Višković (od 46. Elez) – Dodik, Vručina (od 82. Pejić)

Trener: Nikola Jurčević

Sastav NK Kamen Ingrad

Čavlina – Tomić, Parmaković, Mujdža – Sivonjić, Darmopil, Petrović (od 79. Ostojić), Kralj (od 59. Stipković), Čaval – Dajić (od 66. Zelenika), Brajković

Trener: Ivica Matković

Suci

Glavni sudac: Ivan Novak (Varaždin)

Pomoćni suci: Josip Novko (Varaždin), Mijo Horvat (Goričan) i Alen Gerek (Zabok)

Golovi

1:0 Dodik (53)

Žuti kartoni

Tomić (55), Stipković (81), Brajković (90)

Crveni kartoni

Gledatelja

700

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo ostvario je pobjedu nad Kamen Ingradom u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog Kupa. Pogodak odluke postigao je Marijo Dodik u 53. minuti, glavom s pet metara nakon što je loptu iz kornera ubacio Igor Musa. Utakmica je protekla u dominaciji naše momčadi, koja je od prve minute krenula po pobjedu. U 9. minuti prvi udarac prema vratima gostiju uputio je Kovač, Čavlina brani. Poldrugač u 17. minuti tuče s 35 metara iznad vratiju, uzvraća u 20. minuti Darmopil udarcem također iznad gola. Odličnu priliku Slaven Belupo je stvorio u 24. minuti, kad je Bošnjak ubacio s desne strane, a Musin udarac s pet metara brani Čavlina. Mumlekov pokušaj iz slobodnog udarca u 31. minuti obranio je Čavlina. U 36. minuti Musa ubacuje, a Karabatić slabo tuče glavom. Brajković u 36. minuti upućuje udarac pokraj gola, a Čaval je u 37. također zamalo neprecizan. Nakon kornera Mumleka u 40. minuti, Dodik šalje loptu glavom iznad grede. Musa u 53. minuti ubacuje iz kornera, a Dodik je ovaj put precizan i udarcem glavom na prvoj vratnici donosi vodstvo Slavena Belupa od 1:0. U 58. minuti Vručina tuče pored vratnice, a u 63. Parmaković glavom zamalo promašuje vrata. Gosti su potkraj susreta preuzeli inicijativu, u 70. minuti opet je u šasni bio Brajković, ali opet nije bio precizan. Rezultat se do kraja nije mijenjao, pa će naša momčad u utorak u Velikoj braniti minimalnu prednost iz prvog susreta.