Slaven Belupo

0 - 0

Istra 1961


20.09.2015. - 10. kolo

Slaven Belupo: Rozman, Purić, Galović, Međimorec, Štiglec, Gregurina, Crepulja, Brlek (od 73. Mihaljević), Ozobić, Ejupi, Savić (od 57.Jambor)

Trener: Željko Kopić

Istra 1961: Iveša, Ojadnić, Mišić (od 90. Gojković), Zlomislić, Nikolić (od 66. Abdelhkaimi, Tomić, Đurić, Svraka (od 46. Vukman), Hadžić, Kasalica, Hajster

Trener: Igor Pamić

Sudac: Sudac: Goran Gabrilo. Pomoćnici: Mario Pepur i Hrvoje Radić (svi iz Splita). Četvrti. Marijo Strahonja (Zaprešić). Delegat: Krešimir Glavina (Prelog)

Strijelci: -

Žuti kartoni: Ojdanić, Gojković (Istra)

Crveni kartoni: -

Slaven Belupo i Istra podijelili su bodove bez postignutog pogotka, iako je naša momčad bila uvjerljivo bolja, stvarala prigode, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu Puljana.
Igrač utakmice svakako je vratar gostiju Iveša koji je bio nesavladiv, obranivši nekoliko stopostotnih prigoda koprivničkih napadača.
Već u 3. minuti “skinuo” je udarac Ozobića s dva metra, nakon što je Savić izveo udarac iz kuta.
Farmaceuti su dominirali travnjakom dok su Istrijani u svega nekoliko navrata prešli na njihovu polovicu, ali bez ikakve opasnosti. Prigode za pogodak u prvom dijelu susreta još su propustili Ozobić u 15. i Ejupi u 21. minuti.
U nastavku susreta ista slika na travnjaku!
Slaven Belupo ima potpunu premoć i u 49. minuti na ubačaj Purića, Ozobić glavom pogađa Ivešu. Isti igrač minutu kasnije snažno puca sa 17 metara, ali je vratar gostiju opet bio nesavladiv.
Igrala se 57. minuta kada je Ejupi snažno pucao s nekoliko metara i kada se već vidjela lopta u mreži, Iveša je nogom zaustavio njegov udarac. Tri minute kasnije Gregurina puca, ali Iveša opet brani. Još jednom Puljani su imali sreće u 76. minuti kada je Ozobić izveo udarac iz kuta, a Mihaljević loptu poslao kraj desne vratnice.
Jedinu prigodu Istra je imala u 82. minuti nakon što se Galović poskliznuo, loptu je primio Kasalica i pucao kraj gola.
Sreća nije bila na strani naše momčadi ni u 83. minuti kada je Mihaljević glavom pogodio lijevu vratnicu Iveše, koji je najzaslužniji što Puljani odnose bod iz Koprivnice.