SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Lapić, Bilen (od 46. Maras), Poldrugač, Šafarić, Posavec, Jajalo, Jurić (od 90. Delić -), Vručina (od 88. Kresinger)

Trener: Milan Petković

INTER: Delač, Jančetić, Golem, Budimir, Krznar, Krišto (od 62. Dodik), Yankep, Grgurović, Jonjić (od 69. Hilario), T. Šarić (od 82. Cavrić -), Gulić

Trener: Borimir Perković

Strijelac: 1:0 – Jurić (52)

Suci: Goran Proleta (Opuzen). Pomoćnici: Dujela i Kraljević (obojica Zadar)

Delegat susreta: Ivan Duvnjak (Virovitica)

Gledatelja: 2.000

Žuti kartoni: Poldrugač (Slaven Belupo), Jonjić i Krišto (Inter)

Crveni kartoni:

Igrač utakmice: Mario Jurić

Izvješće:

Slaven Belupo nije se predstavio u najboljem izdanju, posebno u prvom poluvremenu u kojem nije imao raspoloženog igrača i prvih 45 minuta završilo je bez pogodaka – 0:0.
U nastavku susreta Farmaceuti su krenuli snažnije u igru i već u 52. minuti postigli vodeći i pobjedonosni pogodak. Vručina je uposlio Purića, koji je s desne strane ubacio loptu pred vrata Intera, gdje se najbolje snašao Mario Jurić i svladao gostujućeg vratara Delača. U nastavku utakmice Slaven Belupo imao je još nekoliko prigoda, ali ih Vručina, Posavec i Jajalo nisu iskoristili.
– Ušli smo nervozno u igru, jer smo morali osvojiti bodove i na kraju uspjeli. Očekivao sam ipak više od naših igrača, ali najvažnija je pobjeda s kojom smo zadržali treće mjesto na ljestvici – kazao je Mile Petković, trener Slavena Belupa.