SLAVEN BELUPO: Rodić – Purić, Kokalović, Poldrugač, Čaval – Nynkeu, Bilen – Posavec, Jajalo (od 71. Šafarić) – Jurić, Vručina (od 89. Bošnjak).

Trener: Mile Petković.

DINAMO: Butina – Lovren (od 45. Šokota), Drpić, Bišćan, Hrgović – Chago (od 34. Carlos), Badelj – Mikić, Tadić (od 77. Ibanez), Sammir – Balaban.

Trener: Branko Ivanković.

Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek).

Strijelac: 1:0 Vručina (22), 2:0 Vručina (83).

Žuti kartoni: Bilen (66), Drpić (69), Poldrugač (70), Nynkeu (77).

Crveni karton: Mikić (62).

Gledatelja: 3.500.

Izvještaj:

Slaven Belupo postigao je vrijednu pobjedu nad Dinamom u utakmici 9. kola Prve HNL. Naša momčad bila je uvjerljivo bolja od aktualnog hrvatskog prvaka te je pogocima Bojana Vručine u 22. i 83. minuti osvojila važne bodove.
Slaven Belupo nastupio je bez standardnih stopera Rogulja i Lapića, dok je zbog bolesti izostao Gregurina, a Dinamov trener Ivanković nije mogao računati na Vrdoljaka i Moralesa te na kartoniranog Mandžukića.
Prvi udarac prema vratima uputio je Mikić u 11. minuti, a u 17. minuti Vručina tuče iznad gola iz slobodnog udarca. U 22. minuti Slaven Belupo postigao je prvi pogodak. Sa strane je ubacio Jurić, a Vručina je prošao trojicu suparničkih igrača i potom matirao Butinu za vodstvo od 1:0.
U 25. minuti tukao je Tadić, pored gola, a u 27. minuti neprecizan je bio i Badelj. Hrgović je u 28. minuti također pucao pokraj gola, a u 35. minuti iz slobodnog udarca je Balaban poslao loptu iznad grede. U 34. minuti gostujući trener izvršio je i prvu izmjenu te je Chagu zamijenio Carlosom. U 40. minuti Butina je obranio udarac Čavala, a u 43. minuti Dinamo je ostao bez Lovrena, koji je morao napustiti igru, pa ga je zamijenio Šokota. U 45. minuti u prigodi je Tadić, a zaustavio ga je Purić.
U 52. minuti Jurić koristi pogrešku Mikića i tuče s ruba kaznenog prostora, no njegov je udarac obrana Dinama izbila u korner. U 52. minuti tukao je i Purić, ali je Butina obranio. Vručina je u 55. minuti pokušao s 20 metara, ali i ta lopta je otišla iznad grede. U 57. minuti neugodan udarac uputio je Mikić, lopta je otišla u korner. U 59. minuti slobodni udarac izveo je Posavec, Butina nogom brani. Igru je u 62. minuti zbog udaranja Bojana Vručine u prekidu igre morao napustiti Mihael Mikić.
Rodić je u 65. minuti obranio pokušaj Balabana iz slobodnog udarca, a na drugoj strani je Butina zaustavio prodor Vručine. Pet minuta kasnije Rodić je zaustavio Tadića u opasnoj situaciji, a u 80. Rodić brani i pokušaj Badelja.
Sve je bilo riješeno u 83. minuti, kad je Posavec uposlio Vručinu, koji je odlično iskoristio prostor i stigao sam pred Butinu i zatim sigurno pogodio mrežu za 2:0.