Sastav NK Slaven Belupo

Nikoloski-Bošnjak (72’ Pejić), Kristić, Bodrušić, Božac, Šomoci(66’ Kelemen), Dodik, Mumlek, Sopić, Vručina (90’ Poldrugač), Radeljić

Trener: Elvis Scoria

Sastav NK Dinamo

Lončarić- Buljat (46’ Agić), Ćorluka, Cvitanović, Dos Santos, Modrić, Vukojević (34’ Costa), Da Silva, Drpić, Mamić, Vugrinec (74’ Santos de Jesus)

Trener: Josip Kuže

Suci

Glavni sudac: Vlado Svilokos (Sisak)

Pomoćni suci: Željko Novosel (Vrbovec), Siniša Premužaj (Varaždin), Nikola Petir (Kašina)

Golovi

1:0 Vručina (17’), 1:1 Ćorluka (84’)

Žuti kartoni

13’ božac, 50’ Bodrušić, 54’ Drpić, 85’ Modrić, 87’ Santos de Jesus

Crveni kartoni

Gledatelja

4000

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo i Dinamo odigrali su bez pobjednika, 1:1, u susretu koji je mogao zadovoljiti brojne gledatelje na koprivničkom stadionu. Naša je momčad povela u ranoj fazi utakmice pogotkom Bojana Vručine iz slobodnog udarca u 10. minuti, a izjednačio je Vedran Ćorluka sedam minuta prije kraja. U 2. minuti Etto i Eduardo prošli su po desnoj strani, a Bošnjak je izbio loptu ispred Modrića. U 3. minuti Dodik je tukao iz neposredne blizine, Lončarić je odlično intervenirao. U 10. minuti Ćorluka je srušio Dodika na 20 metara od vratiju Dinama, a lopta se nakon udarca Vručine odbila od jednog gostujućeg igrača i završila u mreži. Nakon toga Dinamo je napadao domaća vrata, ali do izjednačenja do kraja prvog dijela nisu stigli. U 12. minuti Buljat je tukao pored gola, u 16. Vugrinec iz slobodnog udarca šalje loptu pokraj vratnice. Mamić u 17. tuče pokraj gola, a u 24. je Vručina iz daljine poslao loptu pored vratiju. Mumlek je u 25. minuti također pokušao iz daljine, ali je lopta otišla iznad grede. U 26. minuti Bošnjak je poslao loptu prema Vručini, u posljednji trenutak izbio je Etto. Mumlek je u 42. minuti pokušao iz slobodnog udarca, Lončarić je uhvatio loptu. U nastavku Vugrinec u 49. minuti pogađa gredu iz slobodnog udarca, u 51. Nikoloski brani udarac Eduarda. Ćorluka u 57. minuti tuče pored gola, a udarac Agića u 59. obranio je Nikoloski. Minutu kasnije pokušao je i Božac iz daljine, Lončarić je bio siguran. U 62. je glavom tukao Vugrinec, obranio je Nikoloski. Anderson je u 65. minuti iz blizine pogodio vratnicu, a u 67. Drpić tuče glavom i pogađa vanjski dio mreže. U 72. minuti Eduardo je snažno tukao s desetak metara, ali je Nikoloski izbio loptu u korner. U 83. minuti Modrić je ubacio iz slobodnog udarca s lijeve strane, a Ćorluka je glavom smjestio loptu u mrežu za izjednačenje na 1:1. U završnici je još jednom tukao Ćorluka, ali je Nikoloski obranio i sačuvao bod.