NK SLAVEN BELUPO: Iveša – Kokalović, Poldrugač, Božac, Čaval – Sopić, Posavec (od 70. Poljak) – Bošnjak (od 79. Kresinger), Jajalo – Delić – Šehić (od 64. Jurić)

Trener: Krunoslav Jurčić

NK DINAMO: Koch – Etto, Bišćan, Mikulić, Carlos – Guela (od 72. Mikić), Vukojević, Vrdoljak, Modrić (od 87. Antolić) – Tadić (od 63. Balaban), Mandžukić

Trener: Zvonimir Soldo

Gol: 0:1 Bišćan (45)

Glavni sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek)

Pomoćni suci: Tomislav Šetka (Đakovo), Dalibor Conjar (Osijek) i Damir Batinić (Osijek)

Žuti kartoni: Vukojević (29), Vrdoljak (74), Božac (85)

Crveni karton:

Izvještaj:

Slaven Belupo poražen je od Dinama u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog Kupa, odigranoj u srijedu na Gradskom stadionu u Koprivnici. Jedini pogodak postignut je u drugoj minute sudačke nadoknade u prvom poluvremenu, a nakon kornera ga je postigao Igor Bišćan.
Naša momčad u utakmicu je ušla u promijenjenom sastavu u odnosu na utakmicu u Zadru, trener Krunoslav Jurčić od prve minute je povjerenje pružio Kokaloviću i Posavcu. Mladi Elvis Kokalović je odigrao prvu utakmicu od prve minute za seniorsku momčad Slavena Belupa, i bio je jedan od najboljih na terenu.
Dinamo je u početnim minutama stvorio dvije prilike, ali Tadić i Mandžukić nisu bili precizni. U 18. minuti Posavec je u šesnaestercu Dinama pao nakon duela s Ettom, domaći igrači tražili su jedanaesterac, ali igra se nastavila. U 25. minuti Vukojević je ubacio s desne strane, Mandžukić je tukao glavom, ali je Iveša skrenuo loptu u korner.