SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Rogulj, Maras, Poldrugač (od 87. Nynkeu), Šafarić (od 14. Gregurina), Posavec, Jajalo, Vručina, Delić (od 80. Kresinger)

Trener: Mile Petković

CROATIA SESVETE: Šimić, Šušak, Tabi, Čižmek, Položani Juroš (od 61. Katanec), Mus, Slomić, Pilipović (od 46. Landeka), Jukić (od 54. Agić), Vojnović

Trener: Nenad Lušić

Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomoćnici: Damir Volf (Rijeka), Diego Žudetić (Pula) i Domagoj Ljubičić (Osijek)

Strijelci: 1:0 – Posavec (5), 1:1 – Jukić (28), 2:1 – Maras (31), 3:1 – Gregurina (44), 4:1 – Jajalo (51), 5:1 – Kresinger (86)

Žuti kartoni: Poldrugač, Jajalo (Slaven Belupo), Tabi, Položani (Croatia Sesvete)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 1.500

Izvješće:

Slaven Belupo ostvario je u susretu sa Croatijom Sesvete svoju najvišu pobjedu u dosadašnjem prvenstvu. Uvjerljivo je bio bolji od Sesvečana – 5:1.
Farmaceuti su odlično otvorili utakmicu i pogotkom Posavca u 5. minuti došli u vodstvo – 1:0. Iako su Koprivničanci imali više od igre gosti su izjednačili pogotkom Jukića u 29. minuti, ali na novo vodstvo domaćina nije se dugo čekalo. Minutu kasnije Delić je ubacio loptu s desne strane koju je Maras snažnim udarcem poslao u lijevi donji kut vratara Šimića – 2:1. Slaven Belupo i igra vrlo dobro, stvara prigode pred vratima gostiju, da bi se Gregurina minutu prije kraja poluvremena odlučio na udarac iskosa s 25 metara i postigao euro-pogodak u gornji desni kut Sesvečana – 3:1.
U nastavku susreta Slaven Belupo je povisio rezultat na 4:1 u 51. minuti kada je Posavec izveo udarac iz kuta, a Jajalo glavom pogodio mrežu vratara Šimića. U završnici susreta mreža Sesvečana se još jednom zatresla, a strijelac je bi Kresinger u 85. minuti za konačnih 5:1.