Sastav NK Slaven Belupo

Solomun (od 64. Lisjak),P. Bošnjak (od 56. M.Kovačević), Amižić, Radiček, S. Bošnjak, Gal, Ferenčina, Bajsić, Dodik, Kovačić, Jurčec (od 80. Filipović)

Trener: Dražen Besek

Sastav NK Cibalia

Marić, H. Kovačević, Čutura, Lučić, Leutar, Pernar, Jurić, Pavličić , Grgić (od 72. Abramović), Lajtman, Bartolović (od 87. Ratković)

Trener: Mile Petković

Suci

Glavni sudac: Ivan Katuša (Čakovec)

Pomoćni suci: Josip Novko (Kučan Marof) i Darko Jambrović (Štefanec)

Golovi

 

Žuti kartoni

Pernar 17’, P. Bošnjak 22’, Čutura 33’, Ferenčina 41’, Amižić 86’

Crveni kartoni

 

Gledatelja

2000

Izvještaj sa utakmice

Farmaceuti su pred domaćom publikom još jednom predstavili dobar i borben nogomet, no nažalost lišen golova.

Prilika je za to bilo, no još jednom se nepreciznost u završnom pasu pokazala kobnom za efikasnost s kojom Slavenaši već dulje vrijeme brinu brige.

Unatoč jalovosti, utakmica je bila zanimljiva i prava je šteta da jedna od 7 izglednih prilika nije završila iza leđa vratara Vinkovčana.

U 13. minuti Dodik je dobro tukao, no lopta je prošla pokraj lijeve vratnice.

Cibalia je uzvratila preko Bartolovića koji je u 20. minuti, snažno tukao sa 25 metara a Solomun loptu odbio no tek do Lajtmana čiji udarac završava u domaćoj obrani.

U 23. Pavličić je sa 30 metara opalio bombu ali vratar Slavena ponovo je na mjestu.

U 25. Bajsić je idealno pronašao Kovačića koji vješto prelazi obrambene igrače, sa 15 metara tuče ka golu tik kraj desne vratnice.

Dvije minute kasnije i Radiček je mogao zagorčati život gostima, no nije se najbolje snašao u šesnaestercu tako da je izborio tek udarac iz kuta.

Priliku susreta gosti su propustili u 49. minuti. Lajtman je izbjegao zamci zaleđa, prevario Solomuna i dodao ulijevo do Hrvoja Kovačevića, no na sreću Slavena Stipe Bošnjak je bio na pravom mjestu i stigao je blokirati udarac.

Farmaceuti su odmah uzvratili kombiniranom akcijom Dodika i Ferenčine koji su izbacili Bajsića u priliku, no ovaj sa 15 metara tuče kraj vrata.

U 63. Lučić je opalio sa 30 metara no Solomun je obranio, da bi minutu kasnije zbog ozljede zadnje lože morao izaći van igre.

Do kraja susreta valja istaknuti još 79.minutu kada je Ferenčina otišeo previše izvan gola i otežao si realizaciju.

Nakon zvižduka suca Katuše, gosti su zadovoljni osvojenim bodom potrčali prema grupi Ultrasa, koji su nadglasavši Koprivničance, tjekom cijelog susreta vatreno bodrili Vinkovčane i pridonjeli osvajanju boda.