SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović (od 64. Posavec), Rogulj (od 85. Nynkeu), Maras, Poldrugač, Šafarić (od 90. Gregurina), Jajalo, Bilen, Delić, Vručina

Trener: Mile Petković

ŠIBENIK: Blažević, Kwedi, Bonacin, Roglić, Bulat, Raič, Alispahić (od 78. Elez), Celiščak, Zec, Rodić (od 62. Labudović), Gović (od 80. Kovač)

Trener: Ivan Kalinić

Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek), Pomoćnici: Tomislav Petrović (Valpovo), Tomislav Šetka (Đakovo)

Strijelci: 1:0 – Bilen (47), 2:0 – Vručina (69), 3:0 – Vručina (76), 3:1 – Zec (90).

Žuti kartoni: Kokalović (Slaven Belupo), Bonacin, Zec, Labudović, Alispahić (Šibenik)

Crveni karton: Josip Bonacin – 60. minuta (Šibenik)

Izvješće:

Slaven Belupo je postigao vrlo važnu pobjedu na startu proljetnog prvenstva u susretu sa Šibenikom – 3:1, svojim izravnim konkurentom za plasman u Kup Uefe.
U prvom dijelu susreta igra je bila ravnopravna, ali s više prigoda domaćina, koji su u drugih 45 minuta potpuno dominirali travanjakom i postigli sva tri pogotka.
Farmaceute je u vodstvo doveo Bilen u 47. minuti nakon asistencije Vručine, koji je u 69. i 76. minuti zapečatio sudbinu Šibenčana. U posljednjoj minuti igre gosti su smanjili vodstvo, a strijelac je bio Zec.
– Igrali smo odlično, posebno u drugom poluvremenu kada smo postigli sva tri pogotka. Uspjeh je to cijele ekipe koja je po vrlo teškom terenu pružila maksimalnu borbenost. Sada mirnije odlazimo Dinamu u Zagreb, gdje također nismo bez izgleda. Čestitam mojim suigračima na osvojenim bodovima, uz čiju sam pomoć bio dvostruki strijelac – kazao je najbolji napadač Slavena Belupa Bojan Vručina.