Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak-Bodrušić, Poldrugač, Šomoci (62’ Kelemen), Dodik, Mumlek (76’ Poljak), Sopić, Vručina, Pejić (87’ Šaranović), Elez, Radeljić

Trener: Elvis Scoria

Sastav HNK Šibenik

Čavlina-Kwedi (63’ Batur), Schildenfeld, J.Bulat, Čagalj, Da Silva, Guvo, Kartelo, Rukavina, Raič (46’ Gović), Čaval (63’ A.Bulat)

Trener: Ivan Pudar

Suci

Glavni sudac: Alen Gerek (Zabok)

Pomoćni suci: Željko Grgec (Bistra), Tomislav Petrović (Valpovo), Marin Mlinar (Zagreb)

Golovi

1:0 Vručina (36’), 1:1 Batur (67’)

Žuti kartoni

Kelemen (90’), J. Bulat (40’), Schildenfeld (53’)

Crveni kartoni

Gledatelja

1500

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo nije uspio doći do pobjede nad dobrom momčadi Šibenika, utakmica je završila neodlučenim rezultatom, 1:1. Našoj momčadi pripalo je prvo poluvrijeme, u kojem je Bojan Vručin pogodio za vodstvo od 1:0. U 6. minuti Vručina je tukao visoko iznad grede. U 17. s desne strane ubacuje Poldrugač, a Pejić tuče glavom pokraj gola. Elez ubacuje s lijeve strne u 18. minuti, ali Dodik nije uspio matirati istrčalog Čavlinu. Mumlek ubacuje u 20. minuti, a Sopić šalje loptu glavom pokraj gola. Zatim je zaprijetio Šibenik, u 21. minuti Guvo sa 17 metara tuče iznad gola, kao i J. Bulat u 22. minuti. U 24. minuti u gužvi pred vratima Šibenika, Radeljić lotpom pogađa Dodika i prigoda je propala. U 30. minuti Rukavina je bio u prigodi, ali je ispred njega dobro reagirao Bodrušić. U 30. minuti Čagalj s 25 metara šalje loptu iznad grede, a u 31. s lijeve strane ubacuje Elez, a Vručinin udarac glavom brani Čavlina. U 36. minuti naša je momčad došla u vodstvo, Elez je uposlio Vručinu, koji prolazi dvojicu gostujućih igrača i s 20 metra lijepo pogađa mrežu Čavline. U nastavku je Šibenik krenuo prema naprijed sa željom za izjednačenjem. U 49. minuti Rukavina s deset metara promašuje vrata, a u 51. Dodik tuče glavom iznad gola. Lisjak je u 59. minuti dobro reagirao ispred Gabriela, kao i u 66. minuti, kad je u naletu bio Rukavina. U 67. minuti Rukavina upošljava Batura, koji je precizno i snažno pogodio donji lijevi kut Lisjaka za 1:1. U 69. minuti Vručina je ušao u kazneni prostor gostiju, ali tuče pored gola. U sličnoj situaciji našao se i Poljak u 75. minuti, lopta također odlazi pokraj vratnice. U 84. minuti Vručina je opet u prodoru, ali se nije na vrijeme riješio lopte. U sudačkoj nadoknadi vremena, Rukavina je poslao još jednu loptu pokraj gola. U sljedećem kolu, ove subote, Slaven Belupo gostuje kod Rijeke.