Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Bošnjak, Radeljić, Poldrugač (od 46. Šiklić), Čaval – Jajalo, Posavec (od 61. Jurić), Sopić, Poljak – Vručina, Šehić (od 77. Delić)

Trener: Krunoslav Jurčić

Sastav HNK Šibenik: Runje – Brgles, Kulušić, Bonacin, Gruica – Bulat, Tabi, Vitaić, Milanović – Zec (od 58. Batur), Gabriel (od 77. Grizelj)

Trener: Ivica Kalinić

Glavni sudac: Marin Mlinar (Zagreb)

Pomoćni suci: Boško Vukušić (Zagreb), Mate Matić (Zagreb) i Bruno Marić (Daruvar).
Gol: 1:0 Poljak (66)

Žuti karton(i): Sopić (27), Zec (54), Zabi (70), Šiklić (72), Vručina (90).
Crveni karton(i): Batur (90 – udaranje pritivničkog igrača)

Gledaoca: 1500

Izvještaj:

Slaven Belupo ostvario je novu domaću pobjedu. Naša momčad u subotu je na koprivničkom Gradskom stadionu svladala borbenu ekipu Šibenika rezultatom 1:0, a jedini je pogodak postigao Stjepan Poljak u nastavku utakmice.
Slaven Belupo nastupio je bez ozlijeđenog Kresingera i kažnjenog Kristića, čije je mjesto u središtu obrane zauzeo Poldrugač. Početni pritisak domaćih igrača nije urodio plodom, Radeljić je u 5. minuti nakon ubačaja iz kuta tukao glavom pored gola. Nakon toga iz daljine je pucao Milanović, ali Iveša je bio siguran. Šibenik se dobro branio, a Slaven je sve teže dolazio pred vrata Runje. U 39. minuti Posavec je ubacio iz slobodnog udarca, a Bošnjak je glavom uputio udarac pokraj vratnice. U završnici prvog dijela udarac je isprobao i Vručina, ali rezultat se nije promijenio. Na kraju prvog dijela igru je napustio Dalibor Poldrugač, zbog slomljene ruke morao je potražiti pomoć u koprivničkoj bolnici.
Slaven Belupo nastavio je napadati u drugom poluvremenu, ali iz igre je naša momčad teško dolazila do prigoda. Ipak, pobjednički pogodak je stigao u 66. minuti, kad je Poljak lijevom nogom ubacio iz kornera s desne strane, a lopta je prevarila vratara Runju i završila u mreži.
Do kraja utakmice naša je momčad sigurnom igrom sačuvala vodstvo, a u sudačkoj nadoknadi došlo je do sukoba Batura i Šiklića. Batur je od suca Mlinara dobio crveni karton, dok je Šiklić opomenut žutim kartnom, pa će propustiti subotnje gostovanje kod Varteksa u Varaždinu.