SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalovć, Rogulj, Maras, Milardović, Gregurina, Vojnović (od 78. Papa), Poljak, Mujanović (od 74. Delić), Bušić (od 60. Tepurić)

Trener: Mile Petković

ŠIBENIK: Blažević, Cerić, Gusić, Bačelić-Grgić, Radeljić, Alispahić, Gović, Božić (od 87. Jordan, Baković (od 61. Vrcić), Jakoliš, Bloudek

Trener: Anđelko Godinić

Sudac: Domagoj Vučkov. Pomoćnici: Volf i Kezele (svi Rijeka). Četvrti sudac: Željko Frković (Gospić). Delegat: Željko Mihalj (Velika Mlaka)

Strijelac: 1:0 – Kokalović (45)

Žuti kartoni: Rogulj, Mujanović (Slaven Belupo), Bačelić-Grgić, Radeljić (Šibenik)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 2.000

Slaven Belupo je uspješno startao u novu prvoligašku sezonu, svladavši Šibenik – 1:0.
Farmaceuti su propustili niz prigoda za uvjerljiviju pobjedu, ali su zasluženo osvojili sva tri boda, jer su tijekom svih 90 minuta bili znatno bolja momčad od gostiju.
Pravo je čudo što u prvih 45 minuta nisu realizirali Mujanović u dva navrata i Bušić, koji je propustio tri stopostotne šanse, dok je Poljak sa dva sjajna udarca s više od 30 metara u 29. i 37. minuti uzdrmao okvir vrata Šibenčana.
I kada se očekivalo da će prvi dio utakmice završiti bez pogodaka, zatresla se mreža gostiju. Vojnović je izveo udarac iz kuta, u skoku pred vratima Šibenčana najviši je bio Kokalović i glavom smjestio loptu u mrežu vratara Blaževića – 1:0.
U drugom poluvremenu Bušić je opet bio neprecizan s nekoliko metara, a dvije vrlo dobre prigode nije realizirao ni Tepurić, tako da gosti mogu biti zadovoljni minimalnim porazom.
U sljedećem kolu Salven Belupo gostuje kod Intera u zaprešiću.