Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Poldrugač, Radeljić, Kristić, Šiklić – Bošnjak (od 67. Posavec), Jajalo, Sopić, Poljak – Kresinger, Vručina (od 84. Čaval)
Trener: Krunoslav Jurčić

Sastav HNK Hajduk: Tomić – Pelaić, Sablić, Živković, Hrgović – Peraić (od 77. Oremuš), Damjanović (od 46. Linić), Andrić, Cernat – Rukavina, Verpakovskis (od 46. Bartlović)
Trener: Sergije Krešić

Glavni sudac: Ante Vučemilović (Osijek)

Pomoćni suci: Predrag Borovec (Višnjevac), Dalibor Conjar (Osijek) i Domagoj Ljubičić (Osijek)

Golovi: 0:1 Rukavina (5), 1:1 Kristić (8), 2:1 Vručina (40), 2:2 Oremuš (78)

Žuti kartoni: Cernat (29), Vručina (41), Kresinger (45), Poljak (65)

Crveni karton(i):

Gledatelja: 3000

Izvještaj:

Iako je veći dio utakmice bila u vodstvu, naša ekipa na kraju je propustila zabilježiti pobjedu u derbiju 7. kola Prve HNL s Hajdukom. Utakmica je završila rezultatom 2:2, a strijelci su bili Matija Kristić i Bojan Vručina za Slaven Belupo te Ante Rukavina i Mirko Oremuš za Hajduk.
Vručina je bio vrlo raspoložen za igru i u 3. minuti je dobro ubacio s lijeve strane, ali je Pelaić izbio loptu u korner. Već u 5. minuti gosti iz Splita došli su u vodstvo. Cernat je prebacio loptu prema Kristiću koji se sapleo i pao, a Rukavina je iskoristio tu pogrešku i pogodio gornji desni kut. U 8. minuti Kristić je nakon ubacivanja Vručine zatresao mrežu na suprotnoj strani, i sve je opet krenulo od početka.
U 24. minuti Cernat je tukao prema golu iz slobodnog udarca iz mrtvog kuta, ali se Iveša nije dao prevariti. Slaven Belupo poveo je u 40. minuti, kad je Vručina postigao odličan pogodak iz slobodnog udarca iskosa s 20 metara. Lopta je udarila u zemlju i prevarila vratara Tomića te je odsjela u mreži za 2:1.
Nastavak je donio manje uzbuđenja. Vručina je u 48. minuti tukao iznad gola iz slobodnog udarca, a Iveša je obranio pokušaje Hrgovića i Andrića iz daljine u 60. i 62. minuti. Bartolovićev pogodak u 74. minuti nije priznat zbog zaleđa, ali je u 78. minuti Krešićev joker Oremuš kaznio novu pogrešku Kristića i pogodio bliži Ivešin kut za konačnih 2:2.