SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić (od 65. Šafarić), Kokalović, Rogulj, Maras, Gregurina, Poldrugač, Posavec, Jajalo, Vručina (od 78. Jurić), Delić (od 63. Kresinger)

Trener: Mile Petković

HAJDUK: Tomić, M. Buljat, Maloča, Aračić, Šerić, Jertec, Rosso, Brkljača, Tomasov (od 79. Gabrić), Vukušić, Bartolović (od 82. Ibričić)

Trener: Ante Miše

Sudac: Igor Križarić (Čakovec). Pomoćnici: Borut Križarić i Darko Jambrović (obojica Čakovec)

Strijelci: 1:0 – Maras (87), 1:1 – Aračić (90)

Žuti kartoni: Kokalović, Poldrugač, Vručina (Slaven Belupo), Rosso (Hjaduk)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 3.500

Izvještaj:

Iako je lijevi bočni obrambeni igrač Slavena Belupa Alen Maras doveo farmaceute u vodstvo u 87. minuti 1:0, Koprivničanci nisu uspjeli pobijediti momčad Hajduka. Izjednačujući pogodak primili su u sudačkoj nadoknadi vremena, kojeg je na ubacivanje Ibričića postigao Aračić za konačnih 1:1.
Uoči susreta sve je počelo svečano, jer se od nastupa za Slaven Belupo oprostio njegov legendarni igrač i kapetan Petar Bošnjak, kojem je direktor kluba Robert Markulin uručio sliku akademskog likovnog umjetnika Romana Baričevića, a od vođenja prvoligaških utakmica oprostio se i čakovečki sudac Darko Jambrović. Gladetelji su također pljeskom pozdravili i trenera Milu Petkovića, kojem je ovo bilo posljednje vođenje faramaceuta na koprivničkom stadionu, jer se iz obiteljskih razloga vraća u rodne Vinkovce.
Hajduk je imao više od igre u prvom poluvremenu, ali je najbolju prigodu propustio Vručina u 45. minuti kada je loptom prebacio vratara Tomića, ali nažalost i njegovu mrežu.
U drugom dijelu utakmice Slaven Belupo je krenuo na sve ili ništa i došao u vodstvo tri minute prije kraja, koje nije uspio zadržati jer su Splićani uspjeli izjednačili u posljednjoj minuti susreta. Nakon utakmice gledatelji su pljeskom ispratili igrače Slavena Belupa, iako su žalili za pobjedom. U posljednjem kolu ovosezonskog prvenstva Slaven Belupo gostuje kod Osijeka.