SLAVEN BELUPO: Rodić – Purić (od 58. Kresinger), Kokalović, Rogulj, Čaval – Poldrugač – Gregurina (od 58. Šafarić), Posavec, Jajalo (od 69. Delić) – Vručina, M. Jurić

Trener: Mile Petković

CIBALIA: Burcsa – Radotić, Leutar, Medvid – Šimunac, Mazalović, Milardović, Bagarić – Babić (od 58. T. Jurić), Pavličić (od 65. Matić) – Džafić (od 46. Malčić)

Trener: Srećko Lušić

Sudac: Jurica Mihalj (Velika Mlaka). Pomoćnici: Danijel Janošević (Zagreb), Tvrtko Jureša (Zagreb) i Igor Križarić (Čakovec)

Strijelac: 1:0 Vručina (90-11 m)

Žuti kartoni: Mazalović (30), Leutar (38), Posavec (40), Pavličić (45), Radotić (52), T. Jurić (76), Šimunac (82), Medvid (90), Bagarić (90)

Crveni karton: Leutar (40- udaranje protivničkog igrača u prekidu igre)

Stadion: Koprivnica, Gradski stadion

Gledatelja: 2.200

Izvještaj:

Slaven Belupo ostvario je pobjedu nad Cibalijom u utakmici 12. kola T-Com Prve HNL. Pobjednički pogodak za našu momčad postigao je Bojan Vručina iz jedanaesterca u 90. minuti utakmice. Uoči utakmice publika je pljeskom pozdravila svjetsku kuglačku prvakinju Željku Orehovec, članicu Kuglačkoga kluba Podravka iz Koprivnice.
U prvom poluvremenu gosti niz Vinkovaca stvorili su nekoliko situacija pred vratima Rodića, dok Slaven Belupo nije ozbiljno zaprijetio Burcsi. U 11. minuti Milardović je tukao nakon kornera, ali pokraj vratnice. U 20. minuti s desne strane pucao je Babić, Rodić je obranio. U 27. minuti Bagarić je uposlio Džafića, čiji udarac brani Rodić. U 30. minuti Babić je uputio udarac pokraj vratnice.
U 38. minuti Leutar je zaradio žuti karton zbog oštrog prekrašaja na Juriću, a malo poslije toga dobio je i crveni karton jer je u prekidu igre odgurnuo Posavca, koji je opomenut žutim kartonom zbog nesportskog ponašanja. Prvi udarac prema vratima Burcse uputio je Vručina u 42. minuti, ali je vinkovački vratar uhvatio loptu.
U drugom poluvremenu Slaven Belupo s igračem više nastoji napadačkim akcijama doći do pogotka, ali gosti predvođeni vratarom Burcsom pružaju dobar otpor. U 55. minuti Radotić je nakon ubacivanja Čavala igrao rukom u kaznenom prostoru Cibalije, ali sudac Mihalj nije reagirao. U 60. minuti iz kornera je ubacio Čaval, a Vručina glavom ne pogađa okvir gola. Kod Slavena su u igru ušli Šafarić, Kresinger i Delić, i napadi su se dodatno pojačali. Šafarić je u 62. minuti uposlio Rogulja, koji je glavom pogodio Burcsu. U 63. minuti Čaval je izveo korner, a Kresinger glavom šalje loptu u naručje Burcse. U 71. minuti Burcsa brani udarac Vručine, a u 71. minuti pred vratima Cibalije povučen je Kresinger, no sudac se opet nije oglasio. U 74. minuti iz daljine je dva puta tukao kapetan Slavena Poldrugač. Njegov prvi udarac otišao je pokraj gola, a drugog je obranio Burcsa. U 77. minuti obrana Cibalije blokirala je udarac Vručine, odbijenu loptu prema vratima ponovno šalje Poldrugač, no i to je Burcsa obranio. Kresinger je u 87. minuti poslao loptu pokraj gola, a u 90. minuti Vručina izvodi slobodni udarac nakon kojeg je jedan od igrača Cibalije igrao rukom. Iako su gosti burno prosvjedovali, iz jedanaesterca je Vručina donio pobjedu Slavenu Belupu.