SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Grgić (77. Havojić), Maras, Milardović, Brezovec, Gregurina (62. Poljak), Mujanović, Bušić (46. Vojnović), Benko

Trener: Roy Ferenčina

DINAMO: Kelava, Vrsaljko, (72. Cufre), Tonel, Vida, Ibanez, Leko, Calello, Sammir, Badelj, Beqiraj (62. Krstanović), Rukavina (77. Šitum)

Trener: Krunoslav Jurčić

Sudac: Lukša Klaić (Konavle). Pomoćnici: Željko Gregec (Bistra) i Siniša Premužaj (Varaždin). Delegat:Miljenko Modrić (Rijeka)

Strijelci: 0-1 Rukavina (17), 0:2 Rukavina (39)

Žuti kartoni: Brezovec, Mujanović, Milardović, Gregurina, Maras (Slaven Belupo), Leko, Beqiraj, Šitum (Dinamo)

Gledatelja: 3500

Izvješće:

Prvu ozbiljniju prijetnju napravili su igrači Slaven Belupa u 4. minuti kada je Purić snažnim udarcem s 20 metara prisilio gostujućeg vratara Kelavu da loptu izbaci u korner. Dinamovci su ipak krenuli snažnije u susret, imali više od igre, bili bolji u posjedu lopte i u 17. minuti došli u vodstvo. Jednu duboko ubačenu loptu u kaznenom prostoru naše momčadi primio je Rukavica, obrana Slavena Belupa je zastala navodno zbog zaleđa, no pomoćni sudac Premužaj iz Varaždina nije podigao svoju zastavicu i Rukavina je svladao Rodića – 0:1.

Nakon postignutog pogotka Dinamo je imao više loptu u svom posjedu, dok su naši igrači samo povremeno protunapadima nastojali ugroziti vratara Kelavu, ali bez uspjeha. Igrala se 39. minuta kada su Dinamovci povećali vodstvo. Jednu dobro ubačenu loptu s desne strane primio je opet Rukavina i s nekoliko metara “matirao” vratara Rodića za 0:2.

U nastavku utakmice umjesto Bušića trener Ferenčina u igru je uveo Vojnovića no to se nije osjetilo na boljoj igri naše momčade. U 68. minuti Krstanović je bio u sjajnoj prigodi, ali je vratar Rodić opet iskazao svoje sposobnosti i zaustavio njegov udarac. Nakon toga Slaven Belupo je krenuo snažnije u igru i u 68. mimuti Poljak je odličnim udarcem s 25 metara zagrijao dlanove gostujućeg vratara Kelave, koji je loptu krajnjim naporom izbacio u korner.

Do kraja susreta obje momčadi nastojale su postići pogodak, ali su mreže ostale netaknute i Dinamo je zasluženo odnio sva tri boda iz Koprivnice.