SLAVEN BELUPO: Nurković – Purić, Rogulj, Maras, Bagarić – Kokalović, Milardović – Mujanović, Vojnović, Benko (od 76. Poljak) – Bušić (od 59. Jurakić, od 63. Havojić).

Trener: Roy Ferenčina.

DINAMO: Kelava – Cufre, Bišćan, Tonel, Mesarić – Ademi, Calello (od 76. Sammir) – Šitum (od 64. Tomečak), Badelj (od 83. Brezovec), Ibanez – Beqiraj.

Trener: Vahid Halilhodžić.

Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka). Pomoćnici: Slaven Skender (Rijeka) i Diego Žudetić (Pula).
Strijelac: 0:1 Tomečak (86.).
Žuti kartoni: Kokalović, Maras, Mujanovič, Milardović (Slaven Belupo), Cufre, Tonel (Dinamo).
Crveni kartoni:
Gledatelja: 3.000.

Izvješće:

Dinamo je na koprivničkom stadionu potvrdio da će zasluženo igrati u finalu Hrvatskog kupa. Nakon što je u prvoj utakmici u Zagrebu pobijedio Slavena Belupa 4:1, bio je uspješniji i u Koprivnici – 0:1, iako su farmaceuti na svom travnjaku prikazali vrlo dobru igru. Koprivnički prvoligaš je na početku susreta imao više inicijative, a prvi ozbiljniji udarac prema vratima Zagrepčana uputio je Kokalović u 10. minuti utakmice. Nije za vjerovati da Slaven Belupo nije došao u vodstvo u 20. minuti, kada je Bagarić odlično ubacio s lijeve strane, lopta je nakon udarca Mujanovića na gol-crti pogodila Tonela, odbila se do Bušića koji je s tri metra pogodio Kelavu. Farmaceuti su nastavili dobrom igrom, a još jedan dobar udarac Mujanovića u 36. minuti obranio je Keleva.
U nastavku susreta Benko je vrlo dobro izveo slobodni udarac s 30 metara, ali je lopta prošla kraj vratnice. U 52. minuti Vojnović je na lijevoj strani pronašao Bagarić koji je odlično centrirao, ali Mujanović nije stigao na loptu. Slaven Belupo ima više od igre, ali nema pogotka. Umjesto Calella od 76. minute u sastavu Dinama bio je Sammir, dok je minutu kasnije Benka u Slavenu Belupu zamijenio Poljak. I kada se očekivalo da će utakmica završiti bez pogodaka, Dinamo postiže gol.
Tomečak je u 86. minuti iskoristio nisko ubacivanje Ibaneza i doveo Dinamo u vodstvo od 0:1, što je bio i konačni rezultat ovog zanimljivog susreta.