SLAVEN BELUPO: Pelin, Purić, Rogulj, Lapić, Maras, Nicolas, Šafarić (od 69. Jakšinić), Posavec (od 60. Jajalo), Delić, Kresinger, Jurić

Trener: Mile Petković

FC MOSKVA: Poljakov, Nababkin, Jop, Epurjani, Krunić, Rebko, Samedov, Brakamonte, Cesnauskis, Jakupko, Dakosta (drugo poluvrijeme: Gavrilov, Šešukov, Grigalava, Roškov, Lukačenkov, Tarasov, Varakin, Gaušev, Stavpevc, Marinici (od 55. Strelkov), Vukić)

Trener: Miodrag Božović

Strijelci: 0:1 – Brakamonte (6 – 11 m), 0:2 – Samedov (11), 0:3 – Brakamonte (13), 1:3 – Šafarić (57 – 11 m), 1:4 – Vukić (68 – 11 m).

Sudac: Andrej Shandor (Ukrajina)

Izvješće:

Slaven Belupo je vrlo neoprezno krenuo u prijateljsku utakmicu s ruskim prvoligašem Moskvom i već nakon 13. minuta igre Moskovljani su vodili – 3:0.
Prvi pogodak Rusi su postigli s 11 metara nakon što je Maras u svom kaznenom prostoru srušio Argentinca Brakamontu, koji je izveo najstrožu kaznu i Pelin je morao po loptu u svoju mrežu. Svega pet minuta kasnije obrana farmaceuta primila je i drugi, a ubrzo i treći pogodak. Nakon uvjerljivog vodstva Rusa, Jurić i Kresinger nisu iskoristili dvije vrlo izgledne prigode i na odmor se otišlo s uvjerljivom i zasluženom prednošću Moskovljana.
U drugom dijelu susreta Koprivničanci su imali više od igre i nakon jednog grubog prekršaja na Posavcu ukrajinski sudac dosudio je najstrožu kaznu, koju je realizirao Šafarić. Vrlo dobru prigodu za smanjenje vodstva imao je Jurić u 60. minuti, ali je njegov udarac obranio vratar Gavrilov. I onda još jedan jedanaesterac za Moskovljane, koji je prestrogo dosudio Ukrajinac i Vukić je postavio konačni rezultata 4:1 za ruskog prvoligaša.

U ponedjeljak Slaven Belupo će igrati petu prijateljsku utakmicu na pripremama u Turskoj, a suparnik će mu biti Hirošima.