Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Bošnjak (od 66. Radiček), Radeljić, Kristić (od 8. Poldrugač), Božac – Jurić (od 80. Jajalo), Sopić, Poljak, Čaval – Kresinger, Vručina

Trener: Krunoslav Jurčić

Sastav HNK Cibalia: Burcsa – Zore (od 61. M. Andričević), Mešić, Leutar, Čuljak – Kerić (od. 90. Kujundžija), Maroslavac, Husić (od 61. Radas), Radotić, Malčić – Dodik

Trener: Srećko Lušić

Glavni sudac: Andrej Burilo (Osijek)

Pomoćni suci: Predrag Borovec (Višnjevac), Dalibor Conjar (Osijek) i Igor Križarić (Čakovec)

Golovi: 1:0 Jurić (8), 2:0 Poljak (37-11 m), 2:1 Kerić (71), 2:2 Dodik (86)

Žuti kartoni: Leutar (36), Maroslavac (45), Zore (52), Radas (73), Vručina (90)

Crveni karton(i):

Gledatelja: 2000

Izvještaj:

Slaven Belupo i Cibalia podijelili su bodove u utakmici u kojoj je svakoj momčadi pripalo po poluvrijeme. Naša ekipa povela je sa 2:0, ali je u nastavku stala, što je Cibalia iskoristila i došla do boda.
Slaven Belupo poveo je u ranoj fazi utakmice. U 8. minuti Vručina je pred vratima gostiju pronašao Jurića, koji atraktivno pogađa za 1:0. Već u 8. minuti iz igre je zbog ozljede prednje lože izašao Kristić, a zamijenio ga je Poldrugač. U 9. minuti Malčić tuče s lijeve strane, Iveša brani. Poljak, Vručina i Kresinger imali su prigode za Slaven Belupo, ali nisu bili precizni. U 36. minuti Leutar je u kaznenom prostoru Cibalije srušio Kresingera, bio je to prekršaj za kazneni udarac. Strijelac za 2:0 bio je Poljak. U 39. minuti veliku je prigodu imao i Vručina, ali poslao je loptu pored vratiju.
Odmah početkom nastavka zaprijetili su Kresinger i Poldrugač, ali povećanja domaćeg vodstva nije bilo. Iveša je u 54. minuti dobro reagirao kod udarca Malčića, a u 70. minuti udarac Vručine obranio je Burcsa. Cibalia je u završnici krenula po izjednačenje, hrabrijom igrom bili su sve opasniji pred domaćim vratima. U 71. minuti Malčić je poslužio Kerića za 2:1, a u 86. minuti Kerić pogađa vratnicu, a odbijenu loptu u mrežu šalje Dodik za 2:2. Minutu prije izjednačenja, Kresinger nije realizirao veliku priliku za Slaven Belupo, kao ni Jajalo u 90. minuti, pa je na kraju svakome pripao po bod.