Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak, Gal (od 46’ Jurić), Međimorec, Božac, P. Bošnjak, Ferenčina, Jurčić, Kosić, Amižić, Posavec (od 73’ Šimek), Kovačić (od 46’ Filipović)

Trener: Rajko Magić

Sastav NK Šibenik

Slavica, Raić, N. Jović, Škopljanac, Pranjić, Bulat, Bedeković, Župan (od 69’ Martins), Jukić (od 83’ Alviž), Pešić (od 46’ Vuković), D. Jović

Trener: Luka Bonačić

Suci

Glavni sudac: Feljan (Zagreb)

Pomoćni suci: Jedvaj (Zagreb) i Petrac (Velika Buna)

Golovi

1:0 Vuković (79’)

Žuti kartoni

Jukić (35’), Slavica (64’), N. Jović (90’)

Crveni kartoni

D. Jović (73’)

Gledatelja

1000

Izvještaj sa utakmice

Susret je započeo prilikom Slavena. U 3.minuti Amižića je iz slobodnog udarca tukao malo pored vratnice Slavičinog gola. Tek u 16. Šibenčani su izveli prvu smislenu akciju. Nakon par odigravanjalopta je došla do D. Jovića koji je sa 15 metara tukao iznad vratnice.

U 20. minuti Šibenčanin Bedeković je pretrčao 30 metara no kada je došao pred vratara udarac iskosa sličio je dodavanju.

U 38. minuti Pešić je propustio dovesti domaće u vodstvo kada se nije najbolje snašao u šesnaestercu. Lagani ubačaj sa strane prošao je nenadano Lisjaku kroz ruke, no na njegovu sreću igrači iz uže obrane Slavena uspjeli su ispred gol linije spasiti svoja vrata.

U 47. minuti loše je tukao Filipović sa 10 metara, neometan, da bi na drugoj strani nepreciznošću uzvratio Vuković.

U 63. Jović je udario Filipovića i zaradio crveni karton, no umjesto da farmaceuti iskoriste brojčanu nadmoć poveli su Šibenčani.

Brazilac Martins prošao je Jurića i cenrtirao do Vukovića koji je odlično prihvatio loptu i doveo svoju momčad u vodstvo.

Do kraja susreta nije bilo prilika ni sa jedne strane tako da je rezultat ostao nepromjenjen.

Današnji susret Šibeniku je donio nove bodove spasa, a Slavenu borbu u Ligi u kojoj nemaju više ništa za dobiti ni za izgubiti.