Sastav NK Slaven Belupo

Nikoloski ? Poldrugač, Radeljić, Kristić ? Bošnjak, Posavec, Sopić, Mumlek, Bodrušić (od 46. Elez) ? Dodik (od 80. Poljak), Zahora (od 69. Jambrušić)

Trener: Elvis Scoria

Sastav NK Šibenik

Čavlina ? Kulušić, Čagalj, Raić ? Kwedi, Gabriel (od 60. Franja), Gović, Kartelo, Čaval ? Jurić (od 46. A. Bulat), Batur (od 66. Guvo)

Trener: Anel Karabeg

Suci

Glavni sudac: Alojzije Šupraha (Kolan)

Pomoćni suci: Petar Gabrilo (Split), Željko Perak (Karlovac) i Edi Šunjić (Split)

Golovi

Žuti kartoni

Sopić (53), Gović (62)

Crveni kartoni

Gledatelja

2000

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo nastavio je pozitivan niz remijem u Šibeniku. Naša je momčad zasluženo osvojila bod te nastavlja borbu za četvrto mjesto u Prvoj HNL, iako je nastupila bez kažnjenog Vručine. Prvi je udarac prema vrtima Čavline uputio Sopić sa 35 metara u 11. minuti, no Čavlina je obranio. U 12. minuti Batur je snažno tukao s lijeve strane, ali je Nikoloski obranio. Batur u 13. minuti ubacuje s lijeve strane, a Kartelo je tukao pokraj gola. U 16. minuti udarac Posavca s 30 metara brani Čavlina, a u 17. minuti u prigodi je bio Zahora, ali domaća obrana izbija loptu u korner. Posavec je u 18. minuti ubacio iz kornera, a Dodikov udarac u novi korner skreće Čaval. U 21. minuti opasno je tukao Gabriel s 30 metara, lopta je otišla pored vratnice. Bošnjak je u 31. minuti dobro ubacio s desne strane, ali je Zahora zakasnio na loptu. U 32. minuti nakon kornera za domaće, Raić je poslao loptu visoko iznad gola. Gović u 36. minuti iz slobodnog udarca pogađa gredu, i bila je to najbolja prigoda Šibenika na utakmici.

U drugom dijelu u 49. minuti Čavlina je zaustavio udarac Mumleka, a u 50. minuti Dodik je iz blizine pogodio vratnicu. Lopta se potom odbila do Radeljića, čiji je pokušaj iz blizine obranio Čavlina. U 68. minuti Gović tuče iz daljine, ali neprecizno, a u 72. udarac Kartela također odlazi pored gola. U 83. minuti pokušaj Posavca iz slobodnog udarc obranio je Čavlina.

U subotu Slaven Belupo u Koprivnici igra sa Zagrebom.