Sastav NK Slaven Belupo

Nikoloski – Kurilić, Radeljić, Bodrušić, Božac – Pejić (od 68. Jambrušić), Musa, Poldrugač, Mumlek (od 59. Dunković) – Dodik, Vručina (od 81.Šaranović)

Trener: Elvis Scoria

Sastav NK Pula Staro Češko

Radas (od 53. Ramadani), Lozo, Starčević, Dobrić – Raić-Sudar, Jurić – Lukunić (od 65. Babić), Rivić, Maksimović – Halilović (od 84. Stošić)

Trener: Krunoslav Jurčić

Suci

Glavni sudac: Ivan Novak (Varaždin)

Pomoćni suci: Siniša Premužaj (Varaždin) i Josip Novko (Varaždin)

Golovi

1:0 Rivić (75), 2:0 Jurić (82)

Žuti kartoni

Bodrušić, Mumlek

Crveni kartoni

Gledatelja

2000

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo poražen je u Puli rezultatom 0:2. Na taj način prekinut je pozitivan niz od šest utakmica bez poraza, dok je Pula Staro češko nastavila pozitivnu seriju na domaćem terenu, gdje je protiv naše momčadi zabilježila devetu pobjedu zaredom. Pitanje pobjednika riješeno je u posljednjih 15 minuta susreta, kad je domaćin postigao dva pogotka iz velike udaljenosti, s tridesetak metara. Početak utakmice obilježila je obostrano oprezna igra, u kojoj nije bilo previše prilika. Pula Staro češko prijetila je preko Lukunića, koji je u nekoliko navrata pokušao iznenaditi Nikoloskog udarcima iz daljine, dok s druge strane Dodik u 19. minuti iz blizine nije tukao dovoljno snažno, pa je Iveša lako uhvatio loptu. U nastavku su gledatelji vidjeli malo življu igru, ali i dalje nije bilo izglednih prilika, sve do 75. minute. Tada je na scenu stupio mladi reprezentativac Stiven Rivić, koji je snažnim i preciznim udarcem s 35 metara iznenadio našeg vratara, pogodio ’rašlje’ i donio vodstvo Puli. Pobjedu domaćina osigurao je Marko Jurić, koji je s oko 30 metara s desne strane također snažnim i preciznim udarcem postigao još jedan ’eurogol’. Ovom pobjedom Pula Staro češko osigurala je status prvoligaša, dok naša momčad nastavlja borbu za opstanak u subotu, kad u Koprivnici gostuje Zagreb.