Sastav NK Osijek: Skender – Vida, Smoje, Lopes, Babić – Pavličić, Vitaić (od 74. Todorčev), Lončarević – Jukić, Primorac, Šolić (od 74. Dinjar).

Trener: Ilija Lončarević.

Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Bošnjak, Radeljić, Poldrugač, Božac (od 46. Delić) – Jurić, Posavec (od 78. Jajalo), Sopić, Čaval – Šehić (od 59. Kresinger), Vručina.

Trener: Krunoslav Jurčić.

Glavni sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka).

Pomoćni suci: Željko Grgec (Bistra), Siniša Premužaj (Varaždin) i Igor Križarić (Čakovec).

Gol: 1:0 Babić (61-11 m)

Žuti karton(i): Delić (48), Lopes (69), Čaval (75).

Crveni karton(i): -.

Gledaoca: 2.500

Izvještaj:

Slaven Belupo poražen je u nedjelju navečer na prvenstvenoj premijeri u Osijeku. U prvom dijelu bolji je bio domaćin, koji je stvorio nekoliko opasnih šansi pred vratima Vanje Iveše. U 19. minuti opasno je tukao Šolić, ali je njegov udarac blokiran. U 35. minuti opet je zaprijetio Šolić, no Iveša brani. Za Slaven su iz slobodnih udaraca pokušali Sopić i Čaval, no vratar Osijeka Skender bio je siguran.

U nastavku je mladi Delić zamijenio nesigurnog Bošca, a u 47. minuti jedan je igrač Osijeka rukom zaustavio udarac Vručine pred svojim vratima, no sudac se nije oglasio. Osijek je zaredao s nekoliko napada, da bi u 60. minuti duel Bošnjaka i Pavličića sudac ocijenio jedanaestercem za domaćine. Strijelac za vodstvo od 1:0 bio je Valentin Babić, i do kraja se rezultat nije prmijenio, iako je Slaven Belupo stvorio par dobrih prilika.

U 67. minuti Delić je uposlio Vručinu koji iz prve tuče, ali lopta pogađa gredu. U 84. minuti Skender brani udarac Poldrugača, a potom Sopić snažno tuče, ali se lopta od bloka odbija u korner. Tri minute prije kraja zbog prigovora je isključen trener Slavena Krunoslav Jurčić, a u završnici Iveša brani udarac Primorca.

Sljedeće subote Slaven Belupo u Koprivnici dočekuje ekipu Međimurja.