OSIJEK: Skender, Pranjić, Smoje, Višević, Luiz (od 46. Jugović), Lončarević, Todorčev, Vidaković, Knežević (od 67. Nikšić), Miličević (od 78. Prijić), Barišić

Trener: Tomislav Steinbruckner

SLAVEN BELUPO: Rodić, Kokalović, Rogulj, Lapić, Čaval, Nicolas, Šafarić, Jajalo (od 70. Maras), Bilen, Jurić (od. 79.Kresinger), Vručina (od 90. Pavec)

Trener: Mile Petković

Sudac: Marko Matoc (Zaprešić). Pomoćnici: Željko Grgec i Ivica Modrić (obojica Zagreb). Četvrti sudac: Igor Križarić (Čakovec). Delegat: Zlatko Stanković (Zagreb).

Strijelci:

Žuti kartoni: Višević (Osijek), Rogulj (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 2.000.

Izvještaj:

U posljednjem jesenskom kolu farmaceuti su zasluženo osvpjili bod u Osijeku.U prvom dijelu susreta Slaven Belupo je imao više od igre i dvije izgledne prigode. U 17. minuti Jurić se našao u kaznem prostoru Osječana, ali se nije najbolje snašao. Desetak minuta kasnije Šafarić je odlično ubacio s desne strane, ali je Vručina bio kratak i pogodio samo „malu mrežicu".
U drugom poluvremenu nakon prekršaja na Vručini u 55. minuti Šafarić je izveo slobodni udarac s 30 metara, no je Skender bio na mjestu. Vrlo dobru prigodu propustio je Osijek u 60. minuti kada je Miličević bio u kaznenom prostoru faramaceuta i s nekoliko metara pucao kraj lijeve vratnice.
Igrala se 69. minuta kada je Jurić izgubio loptu na polovici Slavena Belupa, koju je Nikišić ubacio pred vratar Rodića, a Vidaković pucao glavom nekoliko metara kraj gola. Iako Osječani imaju više do igre u 76. minuti snažnim udarcem s 30 metara Čaval je zamalo iznenadio Skendera, ali je lopta otišla koji metar kraj desne vratnice. Od 79. minuti Osijek je igrao s igračem manje, jer se ozlijedio Višević, a trener domaćina više nije imao pravo zamjene, jer je promijenio trojicu igrača. U završnici utakmice nije bilo ni jedne izglednije prigode i podjela bodova najpravedniji je ishod susreta.