OPATIJA: Vukić, Brozović, Šarin, Tkalčević (od 80. Jurić), Zobić, Krnjatić, Adler, Šuker, Rudan, Radomir (od 63. Tokić), Bubnić (od 49. Matovina).

Trener: Zoran Bogolin.

SLAVEN BELUPO: Nurković, Purić, Kokalović, Maras, Bagarić, Milardović, Papa (od 33. Labudović), Gregurina (od 75. Jakšinić), Vojnović, Bušić (od 45. Tepurić), Delić.

Trener: Mile Petković.

Sudac: Marijo Strahonja (Zagreb).

Strijelac: 0:1 – Vojnović (82).

Žuti kartoni: Adler, Rudan (Opatija), Papa, Gregurina, Delić (Slaven Belupo).

Crveni kartoni: Kokalović (27).

Gledatelja: 500.

Izvješće:

Teže nego se očekivalo Slaven Belupo je u 1/16 finala Hrvatskog kupa pobijedio u gostima trećeligaša Opatiju s 0:1, a pobjednički pogodak postigao je Vojnović u 82. minuti susreta.
Od 27. minute farmaceuti su imali igrača manje, jer je pristrani sudac Strahonja zbog nenamjernog prekršaja isključio stopera Kokalovića, koji neće imati pravo nastupa u subotnjoj prvenstvenoj utakmici s Hrvatskim dragovoljcem na koprivničkom stadionu.
Imali smo znatno više od igre, propustili nekoliko povoljnih prigoda, da bi Vojnović na ubačaj s desne strane u završnici utakmice ipak pogodio mrežu domaćina i odveo nas u osminu finala Hrvatskog kupa. U susretu s Opatijcima teže je ozlijeđen napadač Bušić, koji će također propustiti utakmicu s Hrvatskim dragovoljcem – rekao je Mile Petković, trener Slavena Belupa.