Sastav NK Međimurje: Banović – Štefulj, Bratković, Vitas (od 62. Habuš), Celiščak – Darmopil, Janjetović (od 86. Cicero Lima), Milardović, Piškor – Šaranović, Eliomar

Trener: Miljenko Dovečer

Sastav NK Slaven Belupo: Iveša (od 5. Rodić) – Radiček, Radeljić, Kristić, Šiklić – Sopić, Poljak – Bošnjak, Jajalo, Čaval (od 54. Delić) – Vručina

Trener: Krunoslav Jurčić

Glavni sudac: Nikola Petir (Kašina)

Pomoćni suci: Robertino Dujela (Zadar), Danijel Munić (Bregana) i Ivo Krečak (Šibenik)

Golovi: 1:0 Šaranović (41), 2:0 Peraica (90)

Žuti karton(i): Radeljić (45), Milardović (51), Janjetović (71)

Crveni karton(i):

Gledaoca: 600

Izvještaj:

Slaven Belupo u subotu je poražen sa 2:0 na gostovanju kod Međimurja u Čakovcu.
Gosti su već u 2. minuti ostali bez prvog vratara Iveše, kojeg je udarcem nogom u glavu ozlijedio Šaranović. Stoga je u igru ušao Rodić, i trener Jurčić prisilno je potrošio jednu izmjenu.
U 8. minuti Radiček je ubacio, a Čaval slabo tuče glavom. U 15. minuti Celiščak je pokušao iz slobodnog udarca, ali je Rodić bio siguran. Poljak je u 25. minuti tukao iz slobodnog udarca s 30metara, Banović je obranio. U 26. minuti Darmopil je upolio Piškora, ali njegov udarac nije bio opasan za Rodića. U 32. minuti Vručina nije iskoristio pogrešku domaćeg vratara Banovića, tukao je s 20 metara prema praznim vratima, ali n ije pogodio okvir gola. U 34. minuti brana Međimurja blokirala je udarac Kristića, a u 36. minuti sudac je zakinuo našu momčad za jedanaesterac. Vručina je bio u prodoru, pogurnuo je loptu pokraj Banovića, koji ga potom ruši, ali sudac Petir pokazuje samo na gol-aut.
Domaćin je ubrzo iskristio sudačku naklonost i na drugoj strani terena jednu dobru akciju pretvorio u vodstvo. Eliomar je asistirao Šaranoviću, koji je s par metara pogodio mrežu.
Rodić je dobro reagirao u 42. minuti, kad je obranio udarac Janjetovića, također i u 49. minuti, prilikom obrane udarca Celiščaka. Slaven Belupo je u nastavku pokušao doći do pogotka, u igru su šli Delić i Šehić. U 63. minuti Vručina je tukao s 20 metara, al pored gola. U 85.minuti Kristić je tukao glavom pored gola nakon kornera, a domaća momčad je u 90. minuti preko Peraice postigla i drugi pogodak.
U srijedu Slaven Belupo u Koprivnici igra sa Zagrebom.