Sastav NK Slaven Belupo

Solomun, S. Bošnjak, P. Bošnjak, Amižić, Brgles, Ferenčina, Radiček, Medvid, Kovačić (89’ Bajsić), Dodik, (84’ Filipović), Jurčec

Trener: Dražen Besek

Sastav NK Marsonija

Stojkić, Rosandić, Barišić, Vukojević, Sesar, Petrović (67’ Matić), Tomas (58’ Mujčin), Gašpar, Ostojić, Bojko (58’ Mašić), Cesarec

Trener: Milo Nižetić

Suci

Glavni sudac: Ivan Bebek(Rijeka)

Pomoćni suci: Željko Grgec (Bistra) i Predrag Borovec (Osijek)

Golovi

0:1 Kovačić (63’), 1:1 Cesarec (65’)

Žuti kartoni

Dodik (38’), Tomas (55’), P. Bošnjak (81’), S. Bošnjak (85’), Ostojić (88’)

Crveni kartoni

Matić(73’)

Gledatelja

2500

Izvještaj sa utakmice

Primarni cilj farmaceuta u Brodu bio je ne izgubiti.

Standardnoj početnoj jedanaestorici nedostajali su požutjeli Crnac i rekovalescenti Posavec i Geršak, dok je s druge strane trener Nižetić u dvoboj ušao bez ozlijeđenih Vukića, Alića i Bilokapića.

Oba protivnika od samog početka zaigrali su otvoreno pri čemu je više do izražaja dolazila kombinatorna igra Slavenaša iz koje su proizašle prilike za pogodak.

Prvu je imao Jurčec, koji je na ubačaj Medvida, sa jedno 7 metara, tukao prema golu ali Stojkić je bez problema ulovio loptu.

U 30’ Brgles je probio desnu stranu, ušao u šesnaesterac i poslao povratnu do Dodika koji je petom šalje u naručje Marsinog vratara.

U poslijednjoj minuti prvog dijela Radiček sa 15 metara, idealnu povratnu loptu upućenu od Jurčeca šalje iznad vratiju.

Drugi dio gotovo je preslika prvih 45 minuta. Vrijedno je istaknuti Jurčecov šut sa dvadesetak metara kada je vanjskom udario prema desnom kutu gola no Stojkić je loptu odbio u polje.

Nakon perioda u kojem je lopta uglavnom bila izmjenjivana oko sredina terena uslijedio je zgoditak.

U 65. minuti Amižić je vukao loptu po lijevoj strani, dodao je Jurčecu koji je vraća unutar šesnaesterca, Dodik odvlači na prvu stativu a iza njega natrčava Kovačić i lijevicom para mrežu Dragana Stojkića.

Veselje gostiju kratko je trajalo.

Već u 65. minuti Cesarec poravnava rezultat.

Slobodan udarac sa 25 metara izveo je snažnim udarcem Gašpar a Solomun je loptu odbio prema penalu. Iz gužve Mujčin šutira, lopta već pri prolasku kraj vratiju pogađa Cesareca koji je skreće u gol.

U 73. minuti zbog rušenja Pere Bošnjaka, isključen je Matić, no brojčana inicijativa do kraja je susreta ostala neiskorištena.