KARLOVAC: Sunara, Pilipović (od 40. Tokić), Karabatić, Paracki, Vukman, Barić, Bunoz, Jerneić, Novinić (od 70.Redžepi, od 86. Ottochian), Kovačević, Pamić

Trener: Igor Pamić

SLAVEN BELUPO: Pelin, Poldrugač, Kokalović, Rogulj, Maras, Nynkeu, Papa (od Šafarić), Posavec, Delić (od 84. Tepurić), Mujanović, Jurić (od 74. Čaval)

Trener: Zlatko Dalić

Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek). Pomoćnici: Miro Grgić (Osijek) i Dražen Pejić (Vukovar)

Žuti kartoni: Pelin, Poldrugač (Slaven Belupo), Pilipović (Karlovac)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 2000

Izvješće:

Na gostovanju u Karlovcu Slaven Belupo je osvojio bod odigravši 0:0, iako je bio bliže pobjedi od domaćina.
Farmaceuti su imali više od igre i više povoljnih prigoda, ali je domaći vratar Sunara u nekoliko navrata spasio svoju mrežu.
Prvu prigodu za vodstvo Slaven je imao već u prvoj minuti kada je Jurić vrlo dobro pucao glavom, ali se domaći vratar istaknuo sjajnom obranom. Najbolju šansu za pogodak propustio je Posavec u 16. minuti kada je s nekoliko metara slabo pucao u vratara Sunaru. U prvom dijelu igre Mujanović i Maras također su mogli dovesti Slaven Belupo u vodstvo, ali je Sunara opet bio siguran.
U drugom poluvremenu najbolju prigodu za domaćine imao je Novinić koji je pogodio gredu, dok su još dvije odlične prilike za Slaven Belupo propustili realizirati Posavec i Mujanović, četiri minute prije kraja susreta.
Sljedeće subote Slaven Belupo će bit domaćin vodećem Dinamu.