Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak, P. Bošnjak, Crnac, S. Bošnjak, Posavec, Ferenčina (od 33’ Jurić), Kovačević, Medvid, Kovačić, Bajsić (od 46’ Radiček, od 60’ Geršak), Dodik

Trener: Dražen Besek

Sastav NK Kamen Ingrad

Petrović, Gusić, Bakula (od 73. Tomčić), Bešlić, Balašković, Bognar (od 79’ Kukić), Brkić, Darmopil, Garba, Perković (od 85’ Papak), Zela

Trener: Vjeran Simunić

Suci

Glavni sudac: Nikola Petir (Kašina)

Pomoćni suci: Josip Stipković (Zagreb) i Božidar Smrekar (Šemnica Donja)

Golovi

1:0 Zela (24’ – 11 m)

Žuti kartoni

Bognar (35’), Crnac (52’), P. Bošnjak (69’), Jurić (71’), Brkić (73’), Zela (86’), Garba (90’)

Crveni kartoni

 

Gledatelja

4000

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo vratio se poražen s opasne misije u Velikoj gdje je nogometaši Kamen Ingrada pod imperativom pobjede žestoko od prve minute ulazili u oštre duele koji su i do kraja susreta ostali sastavni dio taktike domaćina.

Najzanimljiviji dio susreta zbio se u 23. minuti kada je sudac Petir dosudio jedanaesterac, nakon što je Perković iz neposredne blizine pogodio Stipu Bošnjaka u ruku, koju je koprivnički igrač privukao uz tijelo. Svakom poznavatelju pravila nogometne igre jasno je da se za takvo što ne dosuđuje kazneni udarac, bar ne u normalnim uvjetima.

Sigurni izvođač s bijele točke bio je Amarildo Zela koji je domaćina u 24.minuti doveo u vodstvo.

U drugom djelu Medvid je jednom zaprijetio u 50. minuti, s dvadesetak metara, dok su domaći u 62. zamalo promašili vrata kada je Perković izveo udarac do Zele koji loptu zahvaća glavom malo kraj gola.

Kratki sažetak ujedno je i sve što se moglo vidjeti na travnjaku u Velikoj.