Sastav NK Slaven Belupo

Solomun, P. Bošnjak, Crnac, Gal, Božac, Posavec (od 63’ Filipović), Ferenčina, Radiček (od 74’ Kovačević), Bajsić, Kovačić, Dodik (od 25’ Geršak)

Trener: Rajko Magić

Sastav NK Kamen-Ingrad

Galinović, Andričević, Gusić, Smoje, Darmopil, Kralj, Brkić, Rendulić, Popović (od 88’ Jakirović), Perković (od 66’ Poleti), Zekić (od 72’ Vidović)

Trener: Vjeran Simunić

Suci

Glavni sudac: Alojzije Šupraha (Kolan)

Pomoćni suci: Petar Gabrilo (Split) i Tomislav Petrović (Valpovo)

Golovi

1:0 Zekić (49’)

Žuti kartoni

Brkić (54’), Gusić (61’), Rendulić (68’), Bajsić (70’)

Crveni kartoni

 

Gledatelja

5000

Izvještaj sa utakmice

U natjecateljskoj sezoni 2002/03 nogometaši Kamen Ingrada na svom će stadionu moći ugostiti 10 000 gledatelja. Četvrta je tribina otvorena i puštena u upotrebu pred današnji susret kojem su osim 5 000 posjetitelja prisustvovali i članovi Izvršnog odbora HNS-a.

Povoljan rezulat kojeg su navijači farmaceuta očekivali od svojih igrača nažalost je izostao, a glavni krivac za to je Zoran Zekić koji je uz dozu sreće uspio u 49. minuti dovesti domaći sastav u vodstvo.

Napadač Veličana izveo je sa 25 metara slobodan udarac.

Lopta je prošla živi zid da bi u kaznenom prostoru okrznula Petra Bošnjaka, promjenila smjer i završila u mreži.

Do tog trenutka gledali smo borben nogomet no bez izrazitih šansi.

Vidjeli smo tek poluprilike Darmopila u 23. i Popovića u 32. kada je pogodio vanjski dio mreže kojima je u 34. uzvratio Bošnjak udarcem iznad gola.

Zgoditak je igru otvorio a Slaven je svim snagama nastojao izjednačiti, no nedostajalo je konkretnosti.

Pažnje vrijedan bio je udarac Božca u 55. koji je zaprijetio iz slobodnog udarca sa 20 metara no posred gola. S druge strane domaći su uzvratili u 82. minuti no rezultat je ostao nepromjenjen.

Iako farmaceuti nisu razočarali željom i borbenošću, ostali su dužni upravo u fazi realizacije u čemu su dominirali poslijednjih susreta Intertoto kupa.

Važno je napomenti da je Marijo Dodik bio primoran napustiti igru u 25. minuti zbog ozlijede ligamenta što je dodatno otupilo uigrani napad.